Mtel Sport 1 дава мача на Григор Димитров в Ротердам

OFFNews 13 февруари 2017 в 12:52 6703 2

Добри новини за феновете на тениса и на Григор Димитров. Гришо дебютира в ефира на Mtel Sport 1 със старта на турнира ABN AMRO в Ротердам. Феновете ще могат да проследят на живо първия двубой на най-добрият български тенисист, който излиза срещу Миша Зверев на 14 февруари (вторник).

Срещата ще бъде съпътствана от коментарно студио, като освен по Mtel Sport 1, тя ще може да бъде гледана на живо и във Facebook страницата на спортния канал.

Mtel Sport 1 ще предава директно всички най-интересни сблъсъци от надпреварата, включително и финала, като преди и след всеки мач ще има преки студия, с участието на специални гости и експерти.

След отличното си представяне на Australian Open и спечелването на турнирите в Бризбън и в София, хасковлията се изкачи на 12-ото място в световната раглиста.

ABN AMRO World Tennis Tournament от серията ATP 500 е сред най-престижните спортни събития в Холандия, като поредното издание на състезанието е под номер 44. Тази година победителят ще спечели 363 000 долара от наградния фонд на надпреварата, възлизащ на близо 2 милиона долара.

Турнирът се играе на твърди кортове в зала, като настилката е по-благоприятна за атакуващите играчи. Това може да даде предимство на Григор и Чилич, за сметка на състезатели като Тийм.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12423

2

Бай Муле

13.02 2017 в 15:03

Mtel са много лоши новини за феновете на тениса и на Григор Димитров.

42249

1

Denis Rizanov

13.02 2017 в 13:08

Mtel Sport 1 дава мача на Григор Димитров в Ротердам

От ментел нищо НЕ ДАВАТ! Те продават скъпо и прескъпо. В добавка с абсолютен непукизъм за клиентите си! ментел доскоро "не даваше" и 30сек. тарифиране на разговорите, а броеше всяка започната минута!
Сменете ДАВА поне с "ще излъчи".
 
X

Подкастът на OFFNews