Цацаров и Чайка подписаха споразумение за сътрудничество до 2019 г.

OFFNews 18 септември 2017 в 20:13 14615 2

Главният прокурор Сотир Цацаров и руският му колега Юрий Чайка подписаха споразумение за сътрудничество до 2019 г. 

Сътрудничеството ще е в сферата на противодействието на тероризма и борбата с екстремизма. 

Това е първото посещение на Чайка у нас. Той ще се срещне още с премиера Бойко Борисов, с правосъдния министър Цецка Цачева и с патриарх Неофит. 

Чайка беше посрещнат от надпис с огромни букви "Чайка, вън от Европа". Снимки и видео за надписа за добре дошъл публикува "Да, България" в профила си във Фейсбук.

Чайка е на посещение у нас по силата на споразумение, подписано през октомври 2008 година между тогавашния главния прокурор проф. Борис Велчев и руската страна, обясни Цацаров, който се възмути от акцията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12236

2

News

19.09 2017 в 16:26

Е, правилно е дошъл човекът! Нали трябва да се обмени опит след като с бодри крачки вървим към тяхн ия вид диктатура, нищо че сме членове на ЕС! То, членството си ни е заради паретата, пък и малко за парлама! Така, де! Не е луд, който яде баницата. А лудите - да си обръщат джобовете, че вече благинките за хитреците нещо намаляват - КТБ се разпродаде, едрият бизнес почти се намести, както трябва и сега се оглежда дали нещо е пропуснато. Никой да не се страхува - на всеки ще му дойде реда! Ще преджобят и клошарите, ако трябва, щото така си е редно - неКОИ трябва да живеят "като хората"! Нали така?!

13214

1

XR4

18.09 2017 в 20:55

"Цаца"ров и "Чайка".Култово! И това ако не подигравка на съдбата...