Шведът, ритнал камериерка, бил пиян и не помни нищо от инцидента

OFFNews 08 юни 2017 в 13:12 3444 8

Шведът, ритнал камериерка, бил пиян и не помни нищо от инцидента

Снимка Лалка Димитрова, Дарик Бургас

Шведският турист, който ритна камериерка в Слънчев бряг, призна, че се срамува от това, което е направил.

"Срамувам се от това, която направих. Бях пиян, не си спомням абсолютно нищо", обяви на влизане в Съдебната палата в Несебър задържаният Ралф Сундберг, съобщава "Дарик".

Днес в Районния съд в Несебър трябва да бъде гледана мярката му за неотклонение. Прокуратурата поиска шведът да остане в ареста. 

53-годишният Ралф Сундберг беше доведен с белезници при засилени мерки за сигурност. До него не бяха допуснати журналисти. Районът около съда в Несебър беше отцепен от полицейски патрули. Заключението на медицинската експертиза трябва да даде повече яснота за обвинението, което Сундберг ще получи.

Заседанието на съда започна с едноличен протест срещу действията на шведа. Областният координатор на Движение „Възраждане“ Владимир Павлов настоя Сундберг да излежи присъдата си в български затвор, ако бъде признат за виновен.

"Станахме роби в собствената си държава. Не може така да ритат нашите майки. Този човек трябва да бъде осъден и на обществено полезен труд в тези хотели, в които има негови сънародници. Нека те да се отнасят по същия начин, както той се отнесе с камериерката", каза Павлов.

Ралф Сундберг нападна камериерка в хотел в Слънчев бряг на 3 юни. Деяна Петкова бе брутално изритана в главата без никаква причина от 53-годишния швед непосредствено след като той пристигнал у нас, показаха кадри от случилото се.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

7

Denis Rizanov

08.06 2017 в 16:44

След този порой от свирепи заплахи за саморазправа бхк и дъртия кенев няма ли да се намесят в защита на правата на шведския гражданин?
кенев, какво чакаш? притеснява те това, че шведът няма кинти и е общ бачкатор в мандричка ли?

16009

5

Nik68

08.06 2017 в 15:07

Факта,че е бил пиян не го оневинява, нито по някакъв начин оправдава. Дори е утежняващи вината обстоятелство.

29216

4

Лопе де Вега

08.06 2017 в 14:39

Ами припомнете му. С едновременна демонстрация на това, което е направил по неговата тъпа, пияна шведска глава. След това го приберете за три години при индийците.

Поздрав!

11178

3

Крушата

08.06 2017 в 13:44

Ако гледаме записа, изглежда, че има доста добра координация за безпаметно пиян.

13507

1

Поредната жертва на ментетата!!!
Дано не съди клетата ни майковина в Срахсбург.