Прокуратурата потвърди Не!Новината: проверява избора на Тамара за мис по сигнал на Бареков

OFFNews 12 декември 2017 в 08:25 25704 2

Българската прокуратура съвсем сериозно проверява избора на Тамара Георгиева за Мис България 2017 г. Това обяви зам. главният прокурор Ася Петрова пред Нова телевизия.

Тя обясни, че в държавното обвинение е постъпил сигнал от бившия телевизионен водещ и евродепутат Николай Бареков.

Изборът на Тамара Георгиева за Мис България се превърна от нищото в централна медийна тема, след като в социалните мрежи избухнаха яростни дискусии дали тя има необходимите качества да носи короната.

За прокурорска проверка по темата съобщи първо председателят на журито и организатор на състезанието Ирина Папазова в предаването "120 минути" по бТВ. Тя каза, че от държавното обвинение са изискали копие от всички документи, изготвени във връзка с провеждането на конкурса.

Папазова беше категорична, че и към днешна дата в никакъв случай не би избрала друго момиче и че Тамара е един удачен избор.

По повод критиките тя направи и друг любопитен коментар.

„Това е частна фирма. В крайна сметка ние сме организаторите и ние сме хората, които решаваме кой как да стане Мис България. Можем да си седим на тази маса и утре, ако реша, може и вас да ви направя Мис България”, обърна се тя към водещия Светослав Иванов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13780

2

Перко

12.12 2017 в 11:38

Скъсват се от работа в прокуратурата. Да проверят и победата на Джино :)

11866

1

кумчо вълчо

12.12 2017 в 09:09

Е, няколко милиарда потънаха знайно къде, милизионарите скътват още милиард и нещо в задържани биткойни, Булгартабак е уличен в груба контрабанда, но не съм чул цацата нещо да си е мръднал дирника. Къде по-важен сигнала на капута ... за мис корко...

Да, такова общество сме - това са ни приоритетите!