Лозан Панов отказа да се вози с НСО

OFFNews 20 юни 2017 в 10:29 5212 14

Лозан Панов отказа да се вози с НСО

Председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов се отказва от автомобилите на НСО. Намерението си да се откаже от услугите на службата Панов обяви пред журналисти във вторник преди днешното заседание на Висшия съдебен съвет (ВСС).

В понеделник прокуратурата отказа да образува досъдебно производство по случая с развитите болтове от автомобила на Панов. От държавното обвинение публикуваха постановлението за прекратяване на проверката. В него се правят намеци за това, че председателят на ВКС и шофьорът, с когото се описва, че били приятели от детинство, инсценирали инцидента с развитите болтове.  

Според Панов решението на обвинителите е доказателство за липса на сигурност. Той уточни, че още в деня, в който е установена повредата на колата, е изпратил писмено съобщение до НСО, като и досега не е получил отговор от службата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

14

Denis Rizanov

23.06 2017 в 13:28

Значи не съм го хванал. Сарказмът.
Сигурно проблемът е в мен.
Както е да е, за този само куршум! И после да продължаваме напред. То не бяха преследване с коли, то не бяха заплахи по телефона, то не бяха разхлабени болтове... Айде да го свитват и да се приключва тази истерия.

63994

13

Red or Dead

21.06 2017 в 22:46

Денис, цялата част от коментара ми която си цитирал е пропита със САРКАЗЪМ, именно затова направих алегорията със Сноудън......както и да е.......жалкото е, че цялата клика “управляващи“ която ни върти в омагьосан кръг вече 30 год. са просто жалки евтини проститутки......

42249

12

Denis Rizanov

21.06 2017 в 17:30

Що бе колеги, Сноудън как показа, че МОРАЛЪТ може поне веднъж да бъде ......НАД парите, каквото и да значи това........съзнавам, че трябва да си много чист и почтен за такъв вид КАТАРЗИС........но нали все пак уж “доброто все пак побеждава злото;)


Ред, току що прочетох това и много, ама много се натъжих.
Ред, приятелю, ти допускаш, че този... лизан, за който по-долу написах "Веднъж подлога, цял живот подлога.", че има може да има морал?! Че може поне веднъж да вземе правилно решение и "да постави моралът на парите"?
Ред, много съм тъжен.
От мен да запомниш - такива хора НЯМАТ МОРАЛ и СЪВЕСТ! Спят спокойно, не изпитват угризения, не се будят нощем и са в мир със скотската си същност.

63994

10

Red or Dead

20.06 2017 в 15:13

Що бе колеги, Сноудън как показа, че МОРАЛЪТ може поне веднъж да бъде ......НАД парите, каквото и да значи това........съзнавам, че трябва да си много чист и почтен за такъв вид КАТАРЗИС........но нали все пак уж “доброто все пак побеждава злото;)
Знам, че съм отчаян романтик, но другата алтернатива на Денис за “въжето и сапуна“ е патент на дерьмократите от запада, справка Садам Хюсейн и още много други, дори като се замисля май правят и икономия на сапун..........
Истината е едничка......PURE EVIL must die.......бедна ви е фантазията как всичко ще се оправи като с магическа пръчка....

26179

9

ELPIDA

20.06 2017 в 15:03

"...и виж ако се ОТКАЖЕ от 'А за Б'......и от ГРАНТОВЕТЕ..."

Red,хубаво желание, но и аз като Денис мисля,че човек като влезе в тая схема,за да излезе - Не го "...дебне спасение
отвсякъде."

42249

8

Denis Rizanov

20.06 2017 в 14:38

и виж ако се ОТКАЖЕ от 'А за Б'......и от ГРАНТОВЕТЕ

Ред, и да се откаже това няма да промени нищо. За него важи в пълна сила мекият вариант на моето мнение: "Пременил си Илия, пак в тия!"
Веднъж подлога, цял живот подлога. Това мислене на подлога е вирусно. Лечението е само едно - 7грама олово. Но ако е на стадиона... като се замисля... оловото не може да грабне масите... Май въже и сапун ще е най-добре.
:)

63994

6

Red or Dead

20.06 2017 в 12:47

СТАРХИДИЯ му лИзан с кво ще се вози, нещо по аферата 'Арго' ако може да ни сподели и виж ако се ОТКАЖЕ от 'А за Б'......и от ГРАНТОВЕТЕ........айде лИзане, дерзай......

26179

5

ELPIDA

20.06 2017 в 11:53

"Лозан... откза да се вози с НСО"

Е ся веки напрао ме метна в "логиката" на джаза!
Щото болтовете на личния му автомобил не могат изобщо, ама изобщо да се улабят. Ти да видиш!
Не вярвах,че може толко да оглупее тоя човек...