Гешев е в Турция за конференция на Международната асоциация на прокурорите

OFFNews 03 май 2023 в 10:20 1336 1

Гешев

Снимка БГНЕС

Иван Гешев

Главният прокурор Иван Гешев е на посещение в Истанбул за участие в първата Паневропейска регионална конференция на Международната асоциация на прокурорите, съобщиха от държавното обвинение.

Домакин на форума е главният прокурор на Турция Бекир Шахин. Символичен повод за домакинството е и 100-годишнината от основаването на турската република. Темата на събитието е "Ефективни разследвания в ерата на дигитализацията". Участници в конференцията са ръководителите на прокуратури и разследващи органи от Европа, Централна Азия, САЩ.

Форумът ще бъде открит от главния прокурор на Турция, главния прокурор на Азербайджан и вицепрезидент на Международната асоциация на прокурорите Камран Алиев, турския правосъден министър Бекир Боздаг и председателя на Върховния касационен съд Мехмет Акарджа.

Работната програма е съсредоточена върху разследването на различни престъпления и предизвикателствата пред тяхното успешно разкриване в рамките на подема на дигитализацията в светове мащаб.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1042

1

danvan

03.05 2023 в 13:34

Пълно фиаско и на тоя цирк. Както и предния опит Гешев да се изкара жертва на заговор, никой в чужбина не възприе така желаното от каскета ампла на герой, жертва и борец срещу мафгията.

Всички са наясно, че е слуга на ОПГ ГЕРБ и ДПС.

Под всички, нямам предвид само в България.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика