Адвокат обидил и бутнал 3-годишно дете на плажа

OFFNews 15 август 2017 в 10:31 24515 3

Глобиха адвокат, обидил и бутнал 3-годишно дете на плажа

Адвокат от варненската адвокатска колегия е бил глобен със 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство за това, че бутнал тригодишно дете на плажа и го обидил.

От Варненската апелативна прокуратура съобщиха, че на 13 август на плажа в кв. "Аспарухово" между мъжа и детето "възникнал конфликт". По думите на свидетели мъжът отправял обидни думи към детето, бутнал го и го съборил на пясъка, а детето се разплакало. 

Действията на адвоката била забелязани от бащата на момченцето, който по това време бил в морето. Мъжът излязъл от водата, взел плажен чадър и подгонил с него виновника.

Повикана била полиция от семейството на тригодишното момченце, която отвела адвоката в Четвърто РУ на МВР. Там той продължил да буйства и да обижда униформените служители. Заради поведението се наложило адвокатът да остане за определено време в Районното полицейско управление и срещу него била образувана преписка по Указа за борба с дребното хулиганство.

След преценка на прокурор от Районната прокуратура във Варна тя била внесена за разглеждане по реда на Указа за борба с дребното хулиганство във Варненския районен съд.

Съдебният акт подлежи на обжалване пред Окръжния съд във Варна. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12362

2

nickplam

15.08 2017 в 15:27

Какви са тези адвокати! Психопат. И този утре ще защитава някого в съда!

10538

1

Black Hex

15.08 2017 в 10:46

Кой го глоби? Бащата на детенцето ли? Колко юмрука или шамара беше глобата?