Yettel и Nula.bg стартират първата облачна услуга за управление на финанси и счетоводство за бизнес клиенти в България

Smart Accounts предлага 360-градусово обслужване на финансовите и счетоводните нужди на бизнеса, лесен онлайн достъп отвсякъде и най-високо ниво на защита

OFFNews 14 февруари 2024 в 15:43 560 0

нула
Yettel започва да предлага иновативна облачно базирана платформа за управление на бизнес финанси, разработена от българската финтех компания Nula.BG.

Yettel започва да предлага иновативна облачно базирана платформа за управление на бизнес финанси, разработена от българската финтех компания Nula.BG.

Smart Accounts е иновативна услуга, с която малкият и среден бизнес организира лесно и сигурно всички аспекти на своите финанси в една централизирана система – фактуриране, счетоводство, проследяване на плащания и администриране на осигурителните и трудови отношения.

Smart Accounts е интуитивен софтуер с нов, 360-градусов подход в обслужването на финансовите и счетоводни нужди на бизнеса, с лесен онлайн достъп отвсякъде и с най-високо ниво на защита. Услугата дава решения за най-честите предизвикателства, с които бизнесите се сблъскват при управление на своите финанси и счетоводство, като предлага пълно автоматизиране на работните процеси, сътрудничи при управление на време и средства и улеснява времеемката ръчна обработка на големи обеми важни документи.

„За един бизнес е от критична важност да разполага с леснодостъпни и работещи решения, с които да пести ценни ресурси и да постига по-добри резултати. А за нас като технологична компания е важно да сме партньорът, който успява да идентифицира неговите нужди и да им отговори с иновативни решения. Затова сме особено щастливи, че благодарение на ексклузивното партньорство с Nula.bg, можем да предложим на бизнес клиентите на Yettel услуга от ново поколение. Използвайки съвременните технологии превръщаме една сложна тема като финанси и счетоводство в модерен и ефективен дигитален процес с лесно и сигурно управление“, заяви Николай Николов, директор „Бизнес продажби и маркетинг“ в Yettel.

„Облачните решения трансформират начина, по който бизнесът управлява счетоводството и финансите си. Този модел вече e успешно приет в развитите страни и гарантира гъвкавост и удобство. Това дава възможност на компаниите да подобрят производителността си и да намалят оперативните си разходи. Yettel е бранд, който е фокусиран към клиентите, дигитализацията и иновациите. Благодарни сме им за партньорството в създаването на такъв тип съвместна услуга и затова, че заедно помагаме на българския бизнес да се развива“, коментира Мартин Матеев, изпълнителен директор на Nula.bg

Услугата е подходяща както за предприятия, които търсят ефективно производство с интегрирана финансова отчетност и оптимизация на процесите, така и за търговци, които имат нужда от автоматизиране на управлението на приходни и разходни документи. Smart Accounts идва с интелигентни инструменти за издаване на персонализирани и периодични електронни фактури. С помощта на AI и технологията OCR (Optical Character Recognition) за разчитане на информация от фактури, платформата значително подобрява и процеса по тяхната обработка, драстично намалява ръчния труд и минимизира възможностите за допускане на грешки. Софтуерът автоматизира категоризирането на приходни и разходи транзакции, изчислява данъчни и здравно-осигурителни задължения, подготвя съдържанието на декларации, платежни нареждания и финансови отчети. Платформата дава възможност за свързване с банкови сметки за целите на проследяване на парични потоци, автоматично извличане на транзакции, проследимост на фактури за бъдещи и минали задължения и вземания, бизнес отчети и дори управление на персонал (ТРЗ) и плащане на заплати и осигуровки.

Достъпът до услугата Smart Accounts e изцяло онлайн през компютър, смартфон или таблет, без необходимост от инсталация на софтуер на устройството, и е с осигурена 24/7 техническа поддръжка. Разнообразните функции на платформата са обособени в шест тематични модула и четири абонаментни плана, от които бизнес клиентите могат да изберат най-подходящите за тях.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови