Започна 86-ото автомобилно изложение в Женева

Авто OFFnews 01 март 2016 в 13:09 2310 0

Снимка salon-auto.ch

Над 60 световни премиери на нови модели и модификации серийни автомобили, десетки прототипи и стотици регионални за Европа и Швейцария новости предлага започналото днес международно автомобилно изложение в Женева Salon Auto 2016.

В 86-ото издание на световния автомобилен форум, който в челната тройка на най-важните за индустрията събития през годината, своите новости показват както всички големи автомобилни производители от цял свят, така и екзотични тунинг компании, стартъп фирми с нови разработки, като фокусът е насочен както към новите алтернативни екологични задвижвания, така и към набиращия все по-голяма популярност сегмент на кросоувър и SUV автомобилите.

Днес и утре са дните, специално за журналисти и членове на автомобилната индустрия, а от сряда ще е достъпът и на масовата публика. Очаква се близо 1 милион посетители да разгледат експонатите в комплекса Pal Expo в Женева.

Екипът на новия член от семейството на ОФФ Медия - Авто Офнюз, ще следи за вас най-новото и най-интересното от автомобилния свят, което е представено на автомобилното изложение в Женева. Търсете подробности, снимки, видео и интересна информация на сайта auto.offnews.bg, както и на нашата фейсбук страница.

Ето и някои от първите и най-интересни премиери от Женева:

- Суперколата Bugatti Chiron, наследила уникалния Veyron

- Кросоувърът - кабриолет Volkswagen T-Cross Breeze

- Бъдещото поколение Honda Civic

- Електро-хибридната гама Hyundai Ioniq

- новият всъдеход Skoda VisionS

- новата лимузина Bentley Mulsanne

За тези и още десетки новости, следете Авто Офнюз!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво трябва да знаем за коклюша