Тийнейджъри убиха 15-годишно дете в Албания

OFFNews 17 май 2023 в 15:01 1531 1

Снимка pixabay

15-годишно момче е починало, а друго е ранено след нападение с нож от техни връстници град Грамш, Централна Албания, предаде БТА. 

Инцидентът е станал вчера следобяд близо до училище, където, според информация на полицията, четирима младежи са се сбили, при което с нож са били намушкани един ученик, който случайно попаднал там и друго, пето момче на 15 години. 

Пострадалият ученик, който случайно попаднал на мястото, е откаран в болница, но не е успял да оцелее след тежките наранявания, а другото ранено момче е под медицинско наблюдение и няма опасност за живота му. 

Младежите, участвали в боя, са между 14 и 16 години. Сбили са се заради спор в социалните мрежи. Починалият ученик случайно минавал оттам и опитал да ги разтърве, но бил намушкан. Не е ясно какво точно се е случило с петото момче, което също е пострадало.

Веднага след инцидента нападателите избягали от мястото на инцидента.

След разследване на полицията и четиримата младежи, участвали в сбиването, са заловени и отведени в полицейски участък. Те ще бъдат разпитани от разследващи специалисти в присъствието на прокурор, психолог и техните родители.

Албанските власти продължават разследването по случая и изясняването на обстоятелствата, като се очаква скоро да бъде обявено какви ще бъдат последствията за четиримата непълнолетни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

1

Euro6

18.05 2023 в 22:07

Албанец извади ли нож го използва и то без да мисли за последствията , при това са убили напълно непознат младеж. Правете си сметка ако си имате подобни индивиди за врагове какво ви чака .....
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков