Тайланд отново изумява - клиника предлага избелване на пениси

OFFNews 05 януари 2018 в 16:20 6271 0

Снимката, която обиколи социалните мрежи

Хирургичното избелване на кожата отдавна не е новост в естетичната хирургия, но пък в Талайнд са решили да отидат на следващото ниво, като болница в страната предлага "екзотичната" услуга избелване на пенис.

Избелването на кожата е популярна процедура в Азия, тъй като там на много места смятат по-тъмната кожа за признак на бедност.

Популярността на специфичната интервенция започна от социалните мрежи, след като болницата, която предлага услугата, пусна реклама във Фейсбук. След това влезе и в новинарския поток, а от здравното министерство на Тайланд излязоха със съобщение до гражданите, че процедурата не е най-доброто и полезно нещо, което може да направите за себе си.

Избелването съвсем не е евтино - трябва да минете през пет лазерни процедури, като една струва 650 долара, пише Би Би Си.

Въпреки цената, въпреки болката и въпреки здравия разум на месец в болницата на пенис избелване се подлагат между 20 и 30 пациента. Най-популярна е процедурата сред гейовете и травеститите.

Не си мислете, че жените са игнорирани - още 4 месеца преди да предлага избелването на пениси, клиниката в Тайланд избелва и вагини.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков