Шварценегер към руснаците: Каква денацификация, президентът на Украйна е евреин

OFFNews 17 март 2022 в 18:11 15329 4

Снимка Getty Images

Известният холивудски актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер публикува дълго видеообръщение към руския народ. В него той обяснява колко много обича руския народ и колко много страда от това, че в момента руснаците са жертва на дезинформация и пропаганда.

Видеото звучи много искрено и емоционално.

В началото "терминаторът" разказва как първият идол в живота му е бил руснак - щангистът Юрий Власов. Като 14-годишен младеж Шварценегер го видял на живо как вдига над 200 кг над главата си, отишъл да се запознае с него и след това си сложил снимката му над леглото си, въпреки че баща му, който се сражавал на страната на Третия райх в Ленинград по време на Втората световна война, бил категорично против. Поискал да я свали, но малкият Арнолд отказал.

Шварценегер разказва и как през годините любовта му към Русия само се е засилвала и че именно това е причината да се обърне към народа на Русия. Той ги призовава да не вярват на пропагандни твърдения, че войната в Украйна цели "денацификация" и отбелязва, че самият президент Володимир Зеленски е от еврейски произход. 

"Силата и сърцата на руснаците винаги са ме вдъхновявали, затова се надявам, че ще ми позволите да ви кажа истината за войната в Украйна и това, което се случва там. Знам, че вашето правителство ви казва, че това е война за денацификация на Украйна, но това просто не е вярно. Украйна има президент от еврейски произход и на чийто баща и тримата братя са били убити от нацистите", казва Шварценегер.

Той подчертава, че войната не е започната от Киев, а от властта в Кремъл.

"На вас не ви казват истината и не знаете какви са последствията от тази война, но аз с болка в сърцето ви казвам, че хиляди руски военни вече са убити в Украйна. Те се оказаха между украинският надор, отбраняващ родината си и управляващите в Кремъл. Руското правителство лъже не само хората, но и собствените си войници", казва още Арни във видеото. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

4

Стефан

18.03 2022 в 00:47

А евреите на служба на хитлер?
Кнесета, не случайно не поиска да изслуша зеленски.

5827

3

pisnamiotmutri

17.03 2022 в 19:59

1. аман от руски тролове. Звучи искренно > той е актьор > следователно лъже.

Ти сляп ли си бе, аре осъзнай се стига си коленичел за копейки. Колко деца трябва да бъдат убити по нареждане на Путин за да започнеш да мислиш?

900

1

emil01

17.03 2022 в 18:37

"Видеото звучи много искрено и емоционално."
ЗВУЧИ искрено и емоционално, защото Шварценегер е актьор - както и зеленски.
И единият, и другият изпозват актьорските си дарби за целите на военновременната пропаганда - единият гастролирайки на екран в западните парламенти, да вменява вина и да се кара назидатено, за да му пратят военна помощ, а другият - като записва "емоционални" обръщения към руския народ - "много сте готини, голям съм ви фен, не слушайте този изрод Путин, моля ви се...."
Всеки добър психолог вижда манипулацията в цялата й прелест.
 
X

Подкастът на OFFNews