Русия започва да изтегля армията си от Сирия

ОFFNews 06 януари 2017 в 11:35 4772 14

Руското министерство на отбраната е започнала да намаляването на въоръжените си сили в Сирия, съобщи началникът на генералния щаб на руската армия Валерий Герасимов, предава ТАСС. 

Това се случва след като президентът Владимир Путин съобщи за намаляване на военното присъствие на 29 декември - деня, в който бе обявено и последното примирие между правителствените сили и опозицията в близкоизточната страна. 

"В съответствие с решението на върховния главнокомандващ Владимир Путин, руското министерство на отбраната започва да намалява групирането на въоръжени сили в Сирия", каза Герасимов.  

Самолетоносачът "Адмирал Кузнецов", заедно със съпровождащите го кораби, пръв ще напусне региона. По думите на Герасимов  те са изпълнили своята задача и в Сирия е изградена единна система за противовъздушна отбрана. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29216

11

Лопе де Вега

06.01 2017 в 17:46

Ма нали ихтамнет? Танковете останаха в Палмира, самолетите намаляха, недоносецът "Кузя" дочака да дойде буксира, за да поеме на ново околосветско пътешествие. Иначе сам не смее.

Поздрав!

63994

8

Red or Dead

06.01 2017 в 14:52

Двете бунадясали мисирки...Е'БАЧИ и ЖЕЛЕТУ цвърчат от оргазмени спазми....изотзадзе.:)))

Ма на какво се радвате бе, имбецили......ВЕЛИКА РОССИЯ за разлика от пиндостан отива там където има ХАОС и го превръща в ред и порядък, докато краварите обратно, отиват там където има природни ресурси за.....“демократизиране“.....умишлено създават хаос и безпорядък.....и се опитват да опоскат де що има за гепане....

42249

7

Denis Rizanov

06.01 2017 в 13:03

№3, сега вече достроен е под китайски флаг и се казва "Ляолин”.

А пък укропитеците ремонтирали някакво понтонче, нарекли го катер и тъкмо да го пуснат на вода и се разразила буря с името му. Та преди да заплува го "прекръстили".
"Първата асоциация, която извиква името "Владимир Велики" е свързана с името на президента на една наша голя съседна страна." Аха-ха-хаххх. Само от името им замръзва ще не вмерлото на дупето.
Кръстили го Виница. Ама то пък се оказало, че вече имат корито с такова име... та сега и него ще преименуват.
Ще не вмерла!

42249

6

Denis Rizanov

06.01 2017 в 12:55

№3, а единствения (за тебе с големи букви) украински такъв е разпънат на дисекционна китайска маса. Недостроен, продаден като скрап на Китай за 20млн усд. Казваше се "Варяг".
Ще не вмерла.