Путин се появи на фасадата на Тръмп СоХо в Ню Йорк

OFFNews 08 август 2017 в 13:52 3485 3

Снимка Игор Волски

Образ на руския президент Владимир Путин, усмихващ се на фона на националния трикольор, бе прожектиран вчера върху фасадата на хотел "Тръмп СоХо" в нюйоркския квартал Манхатън. Това съобщи днес новинарският сайт "Бизнес инсайдър", цитиран от ТАСС и БТА.

Путин бе изобразен, вдигнал палец в знак на одобрение. Върху руското знаме се четеше надпис на английски: "Радвам се да помогна, брато".

"Бизнес инсайдър" не информира кой е организирал тази акция.

Според сайта по време на проявата пред 46-етажния небостъргач били забелязани група хора с военни униформи и червени бейзболни шапки на главите. Единият е държал руско знаме.

Американски медии и част от политическия елит неведнъж обвиниха Русия, че се е намесила в президентските избори в САЩ през 2016 г., спечелени от Доналд Тръмп. Москва отрича обвиненията, но междувременно те станаха популярна тема, обсъждана в различни американски шоупрограми и хумористични спектакли, отбелязва ТАСС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12450

2

Alicante

08.08 2017 в 17:08

Коментар номер 1 ме втрещи. Ако наистина има толкова тъпи хора, такива имбецили с циментови мозъци, значи са били прави в Спарта навремето да ги хвърлят подобни на лъвовете още от рождение - да не се мъчат,,....

11178

1

Крушата

08.08 2017 в 14:38

"Радвам се да помогна, брато" - типичния за Путин сленг. Но какво да очакваме от един азиатски неграмотен дивак, който ходи гол до кръста, лови риба с голи ръце и язди мечки.