Алексей Навални е изписан от болницата в Берлин

OFFNews 23 септември 2020 в 11:09 2950 3

Критикът на Кремъл Алексей Навални е изписан от болницата “Шарите” в Берлин, където беше лекуван 32 дни. „Състоянието на пациента се подобри достатъчно, за да бъде изписан”, се казва в изявление на болницата.

„Въз основа на напредъка на пациента и текущото състояние лекуващите лекари вярват, че е възможно пълно възстановяване. Все още обаче е твърде рано да се преценят потенциалните дългосрочни ефекти от тежкото му отравяне”, пишат още от лечебното заведение.

„Решението да се оповести подробно състоянието на г-н Навални е взето след консултация с пациента и съпругата му”, казаха от болницата. Той е изписан още вчера, но съобщението е публикувано днес от съображения за сигурност.

Берлин заяви, че тестовете, направени в Германия, Франция и Швеция, са установили, че Навални е бил отровен с бойното отровно вещество „Новичок”. Западът поиска обяснение от Русия. Москва заяви, че тепърва ще проучва доказателствата по случая и засега отказва да започне разследване. Кремъл отрече каквото и да било участие в отравянето.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

3

El Commandante

23.09 2020 в 14:43

Много ми паднаха в очите напоследък руските тайни служби.
Тва каква тайна служба може да си ти ако не може един да отровиш като хората. Ама ЕДИН!

Тайни служби-топки.

606

1

order

23.09 2020 в 11:24

Абе тия наглосаксци не могат да го докарат това БОВ "Новичок" ей го колко случая и все не успешни само думбала, думбала....
Що не вземат да си купят малко от оригинала и да не се излагат!!!!
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков