Рийш отново със златен медал в суперкомбинацията

Деян Спасов 10 февруари 2014 в 15:49 2341 2

Мария Хьофъл – Рийш е шампионът в суперкомбинацията от ски-алпийските дисциплини на олимпийските игри в Сочи. Това е третият златен медал за германката от олимпийски игри.

Днес сутринта тя се класира на едва пето място след първия манш – спускане. Малко по-късно обаче, около 14:00 ч. българско време, германката бе безгрешна във втория манш – слалом, компенсира изоставането си и с резултат 2:34.62 минути грабна златен олимпийски медал от игрите в Сочи. Това е трета титла за 29-годишната скиорка след двете й на Олимпиадата във Ванкувър преди четири години.

На второ място е австрийката Никол Хосп, която остана четвърта в слалома и събра общо време от двата манша 2:35.02 минути. Бронзът е за американката Джулия Манкузо след първо време в спускането, тринайсти резултат в слалома и общо 2:35.15.

Словенката Тина Мазе ще запази горчив спомен от суперкомбинацията днес след като десет стотни я лишиха от място на подиума (2:35.25). Швейцарката Лара Гут пък записа второ време в спускането, но след това не завърши слалома и със сигурност остана разочарована от представянето си.

Пълното класиране от суперкомбинацията можете да видите ТУК






Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков