Разочароващи български участия на Олимпиадата днес

Деян Спасов 19 февруари 2014 в 12:54 2697 0

Разочароващо бе българското участие в днешния осми ден на Зимните олимпийски игри в Сочи.

С изключение на достойното представяне на Александра Жекова в сноуборда преди няколко дни, българското участие продължава да е буквално незабележимо.

Радослав Янков отпадна в сноуборд квалификациите в паралелния гигантски слалом на Олимпийските игри в Сочи рано сутринта днес. Около 8 часа българско време българинът завърши под номер 25 и не си осигури място на осминафиналите.

Стефан Присадов не завърши в първия манш на гигантския слалом на олимпийските игри в Сочи. Българинът е един от общо 15-е скиори-алпийци, които не можаха да достигнат до финала на пистата. Първи след първия манш е олимпийският и световен шампион Тед Лигети (САЩ) с време 1:21.08 минути.

Българските отбори в ски спринтовете, включващи Антония Григорова и Теодора Малчева при жените и Веселин Цинзов и Андрей Гридин при мъжете няма да вземат участие в днешните полуфинали, защото не успяха да се класират за тях.

В края на днешния ден ще бъдат обявени имената на победителите в бързото пързаляне, биатлона, бобслея (при жените), ски-алпийските дисциплини (при мъжете), сноуборда и ски спринтовете (и мъже и жени) на олимпийските игри в Сочи.

Пълната програма до края на СОЧИ 2014 пък можете да видите: ТУК

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков