Европейски дербита с Betway - кой ще триумфира в Рим, Лондон и Амстердам

OFFNews 18 март 2022 в 08:18 3719 0

След уикенд без кой знае какви дербита в топ 5 на европейските първенства отново е време за висок адреналин с коефициентите на Betway. Третата седмица на март предлага три страхотни двубоя, които не бива да пропускате.

Първо се насочваме към Серия А. Предстои дербито на Рим, известно като Дерби дела Капитале. Един срещу друг ще се изправят Лацио и Рома, което е сблъсък между петият и седмият в класирането. Римските “орли” имат 49 точки, докато “вълците” изостават само на една от градския съперник и са равни по актив с Аталанта. Очаква ни равностоен мач, но все пак победа за Рома е оценена на 2.40, докато успех на Лацио носи коефициент от 3.00. Първата среща между двата отбора през сезона завърши 3:2 за “орлите”, а Рома има само една победа в последните пет издания на дербито. Може да се насочите и към търсенето на над 2,5 гола в мача, което носи възвръщаемост над 1.80, а да има голове и в двете врати е около 1.65. Само в три от последните седем мача между двата тима головете бяха под 2,5. Хвърлете погледа и на коефициента да има дузпа в мача, който е близо 3.00, тъй като в три от последните седем дербита имаше наказателен удар. Обърнете внимание формата на двата отбора. Рома е без загуба в осем поредни срещи, а Лацио допусна само едно поражение за този период – домакинска загуба от Наполи с 1:2.

Още едно столично дерби - от Италия се пренасяме в Англия

В същия ден, но в Англия откриваме друго предполагаемо зрелище – лондонското дерби между Тотнъм и Уест Хем. И тук разликите между двата съперника е много малка. “Шпорите” са осми с 45 точки, а “чуковете” имат с три повече от тях и заемат шестата позиция. Betway определя Тотнъм за с 1.70, докато победата на Уест Хям е оценена на 4.50. Тотнъм обаче е колеблив у дома, като загуби две от последните си три домакинства, но пък West Ham спечели само една точка от последните си три визити. Само едно от последните девет дербито завърши без победител – 1:1 през 2018 г. В четири от последните шест мача между двата отбора имаше над 2,5 гола. Сега тази опция ще ви донесе коефициент от порядъка на 1.70.

Класиката Аякс - Фейенорд също си заслужава

На 20 март поглеждаме и към Ередивизия, защото е време за Де Класикер. Това е голямото дерби на Нидерландия – Аякс срещу Фейенорд. Амстердамци са лидери в класирането с две точки повече от ПСВ, а ротердамци са трети, но вече изостават на осем точки първото място. Победата на Аякс носи около 1.45, докато триумф на гостите е оценен на 6 за 1. По-рано през сезона Аякс спечели дербито с 2:0 и е в серия от пет поредни успеха срещу големия си съперник. Освен това Фейенорд не е вкарал гол на Аякс в пет поредни дербита, като за последни спечели с 6:2 през 2019 година. В последните дерби имаше седем жълти картона, а с фенове по трибуните зарядът ще е още по-голям, така че погледнете и коефициентите за картони преди началото на срещата. Само в две от последните седем издания на дербито станахме свидетели на под 2,5 гола. Затова ставката за над 2,5 гола е скромните 1,30, затова поглеждаме към опцията над 3,5 гола, която е носи около 1,85.

Чакането с Betway определено си заслужаваше. Топ дербитата са тук, а с коефициентите на новата бетинг платформа удоволствието от футбола е още по-голямо

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови