Асеновград се стяга за голям протест, чакат рокери и фенове от цялата страна

OFFNews 02 юли 2017 в 08:21 13760 9

Снимка Архив

Най-големият протест в Асеновград ще се проведе тази вечер. Очаква се в него да се включат хора от цялата страна, сред които мотористи и футболни фенове.

Петият поред протест след нападението на група роми над деца от отбора по кану-каяк, ще започна в 20 часа в градинката пред паметника на Цар Иван Асен II, час по-късно недоволните тръгват на шествие. 

Протестиращите настояват за строги наказания на участвалите в нападението, изселване на незаконно пребиваващите роми, събаряне на незаконните постройки и създаване на общинска полиция. 

В петък съдът в Асеновград остави в ареста и деветимата обвиняеми за побоя, а вчера кметът на Асеновград призова участниците в протестите да не допускат провокации. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

10

Red or Dead

02.07 2017 в 19:39

А баш патрЕотитИ дали шъ да яхнат тази възможност.......по-скоро НЕ, те вече са.....евротолерантни, сиреч новите “к@рви на боЕко“ обаче за много кратко.

13350

9

torbalancho

02.07 2017 в 19:38

Какво са виновни циганите, виновни са тези който ги оставят да си правят каквото си искат!!!!!
ще накажеш 100 махали цигански, проблема ще си остане пак..

11915

6

stob

02.07 2017 в 13:14

Явно жителите на Асеновград са се убедили,че дългите години на цигански престъпни набези в цяла България са останали безнаказани!И сега се опасяват,че ще се случи същото!Наети са скъпи адвокати(кой ли им плаща?) за защитници на циганските изверги.Не одобрявам присъствието на "футболни''агитки(там със сигурност ще има провокатори).Доверието в органите на реда отдавна е изчерпано(обществена тайна е,че самите полицаи много рядко се осмеляват да влизат в циганските гета).Те не са виновни за това!За всичко са виновни т.н."системни "партии,които разчитат на купените цигански гласове!(и някои селски "дерибеи"в борбата за кметски постове).Да не говорим пък за противоконституционните етнически партии,които явно толерират циганските "тартори",осигуряващи им цигански гласове.Крайно време е Българската държава да се вземе в ръце и веднъж завинаги да приключи с тези издевателства ,над всички достойни мирни български граждани!

25665

5

Victimized

02.07 2017 в 13:00

"Протестиращите настояват за строги наказания на участвалите в нападението, изселване на незаконно пребиваващите роми, събаряне на незаконните постройки и създаване на общинска полиция. "

С уважение към протестиращите, ама тези искания са искания на парче. Понеже протестират само опарилите се, после държавата изселва едно две семейства, тези дето трябва да се съдят получават грандиозна защита от НПО-тата и всичко се замита, докато не гръмне някъде другаде.
Очевидно е, че на управляващите това не им влиза в работите, това правителство, че и всичките преди него, бутат само където няма да се опарят, другото се оставя да ескалира. Но докато техните семейства са добре уредени извън България, когато огъня пламне, те ще са солидарни от социалните мрежи и пред камерите, но познайте кой ще го яде намазан ......

8000

4

Kamen Hristov Iliev

02.07 2017 в 12:09

Ако институциите си свършат работата както трябва, т.е. както наистина трябва, и накажат виновните, то не би трябвало да има и недоволни и протестиращи. Ако се наложи адекватно наказание и това се покаже на народа, за едните ще бъде удовлетворение, а за другите назидание и всичко в държавата ще е ОК. Докато ги дундуркат от всяка възможна институция, дотогава ще има такива изцепки и протести, и динковци и всички тия клоуни от агитките, които са само и единствено банди нехранимайковци, наричащи се фенове и петнящи името и на футболния клуб и на знамето, в името на което се изправят на протест. В противен случай народа ще си накаже самозабравилите се цигани и толкоз.

13507

2

Генерал-Адмирал Бат Бойко лично ще открие протеста! :D
Шегичка, не е е ли за рязане на ленти или за присвояване, пардон, "усвояване" на едни пари, по едни евро програми - не го търсете.
Ей, стига с протести, че ще вземе пак да хвърли оставка.
:D

77927

1

El Commandante

02.07 2017 в 10:59

Знам точно как звучи това, обаче ситуацията с циганите може да се оправи само по един единствен начин-като в Босна.
Ако се сещате...