ВОЛЯ: Няма да участваме в каквото и да е правителство, но ако се наложи...

OFFNews 28 февруари 2018 в 11:37 2390 5

Снимка Сергей Антонов

ВОЛЯ няма да участва в каквото и да е правителство в рамките на този мандат. Не водим разговори с никого по тази тема, обявиха от партията на аптекарския бос Веселин Марешки.

"Хипотетично, ако се наложи да участваме в управлението, то няма да е заради позицията на АТАКА по Истанбулската конвенция, както твърди Волен Сидеров, а заради провала му в изпълнението на предизборните обещания за високи пенсии, доходи и по-добър живот на българските граждани. Няма да влизаме в интригите на политик, който през годините е показал единствено лабилно политическо поведение, в зависимост от личните му интереси", заявяват още от най-малката парламентарна група в 44-ото Народно събрание.

От ВОЛЯ заявяват и че категорично не приемат спекулации по тази тема, тъй като били единствената формация, "която спазва своите обещания пред избирателите, която е последователна в действията си, която влезе в парламента, за да работи за хората, а не за постове и облаги".

Отстояваме принципите на патриотизма, свободата и борбата с картелите. За нас не е изненада, че все повече партии ни виждат в управлението на България и ще искат да ни бъдат партньори, заявяват още от Марешката партия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26179

5

ELPIDA

28.02 2018 в 16:23

Е нема как да участваш...докато си "под шлифера" с висящи дела!

10571

4

Hissarion

28.02 2018 в 13:16

Магарешката партия е креатура на мутрогербите, която използват за бухалка срещи патреодите.

15256

1

mendi

28.02 2018 в 12:06

Е то е ясно че няма. В следващия парламент и в опозиция да участват.