Волгин блокира "русофобската клика" във Facebook

OFFNews 10 март 2015 в 21:16 8847 53

Снимка Кирил Христов / Булфото

Петър Волгин.

Мисля, че трябва да блокирам достъпа до Facebook страницата на "Деконструкция" на няколко особено досадни представители на русофобската клика в България. С тези хора няма как да се води диалог. Те си повтарят само едно - "руска агресия", та "руска агресия". Доста елементарно възприемане на света.

Това обяви днес журналистът от БНР Петър Волгин. Той е автор и водещ на "Деконструкция" - седмично политическо предаване по "Хоризонт".

Журналистът сам съобщава, че преди известно време е блокирал достъпа до страницата на "Деконструкция" и "на няколко особено досадни "умни и красиви протестъри".

Направих го по чисто естетически причини - тъповатите им мнения загрозяваха иначе хубавия пейзаж, коментира Волгин.

Предаването се излъчва по БНР, т.е. ползва обществен ресурс и поради тази причина всеки българин има право да се изкаже в него. Макар да ме обвиняват, че не давам думата на мислещите различно от мен, аз включвам всякакви хора в ефир. Страницата "Деконструкция" е създадена от моя екип, не ползва обществен ресурс и няма нищо общо с БНР. Ето защо единствено ние решаваме какво да се случва в нея, аргументира се журналистът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков