В България има най-малко евроскептицизъм, заяви Борисов

OFFNews 21 ноември 2017 в 11:07 4155 1

В България има най-малко евроскептицизъм, заяви Борисов

България е една от държавите, в която има най-малко евроскептицизъм, българският народ продължава да вярва в ЕС. Това каза премиерът Бойко Борисов в началото на пленарното заседание между членовете на българското правителство и делегацията, водена от председателя на ЕП Антонио Таяни, съобщиха от правителствената информационна служба.

„България е една от държавите, в която има най-малко евроскептицизъм. Ние сме една от държавите, които можахме да направим разлика от това да сме във Варшавския договор и Съвета за икономическа взаимопомощ и да сме в ЕС. Това беше един осъзнат избор и не случайно българският народ продължава да вярва в ЕС“, заяви премиерът.

„Вие сте представители на волята на всички европейски народи, бидейки в ЕП. Още веднъж с радост и уважение – добре дошли в България. Добре дошли сте да окажете помощ за предстоящите месеци на Българското председателство, защото искаме да помогнем, макар и със скромните си възможности, по основни теми да придвижим Съюза напред“, добави Бойко Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7506

1

Aaaa хубава работа!!!

Колкова пари налива Матушка и пак нищо?!?!
Последни по евроскептицизъм!! Срам!!
Я, здравите сили вземете се стегнете и бой по Меркел и Европа!!