Светлозар Лазаров: Що не говорим за вероучение, а ще говорим за гей бракове?

Гражданското общество е в заводите, във фабриките, това, което излезе на 9 май в "Безсмъртния полк", твърди бившият главен секретар на МВР

OFFNews 06 юни 2017 в 20:16 2782 5

Снимка Пресцентър на партия "Атака"

Лазаров и Сидеров.

Като ще говорим за гражданско общество, нека да се върнем към вярата, нека да се върнем към патриотизма, към изконните семейни ценности, към трудолюбието, ако щете към здравеопазване. И да намерим мястото на църквата в гражданското общество, заяви пред bTV Светлозар Лазаров.

Лазаров беше главен секретар на МВР по времето на правителството на Пламен Орешарски, а преди дни стана ясно, че вече е национален координатор на „Атака”.

Що не говорим за вероучение, а ще говорим за гей бракове? Или като се изкаже църквата срещу гей браковете и срещу ислямизацията и навлизането на нелегални мигранти, всякакви такива - тези там, от гражданското общество - соросоидни ли са, какви са, не знам, почват да ги маскарят по кафявите сайтове. На какво прилича това? - попита Лазаров.

Кое е гражданското общество? Това, което прави гей парадите? Което иска да се узаконят гей браковете или се интересува от гей тоалетните в Брюксел? Гражданското общество е и по малките населени места, гражданското общество е в заводите, във фабриките, това, което излезе и оня ден, на 9 май, в "Безсмъртния полк". Защо трябва някой да си присвоява със 100-200-300 души на жълтите павета, че е гражданското общество. Аз пък познавам и много други хора от гражданското общество, които имат абсолютно друго мнение, твърди националният координатор на „Атака”.

Миналата седмица Лазаров и Сидеров взеха участие в международния форум „Какво ни обединява“ в Москва.

Двамата били поканени от партията на руския президент Владимир Путин „Единна Русия”, разказа Лазаров. И добави, че не е сериозно да коментира "някакви подмятания", че заедно със Сидеров са отседнали в много скъп московски хотел.

Аз не ги знам кои (хотели в Москва) са скъпи и кои са евтини. Откъде да знам? Нямам представа. Не съм достатъчно ориентиран кое колко е скъпо и кое колко е евтино. Ми не знам, твърди националният координатор на „Атака”.

Другата седмица пак ще ходим в Москва, обяви още Светлозар Лазаров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11866

6

кумчо вълчо

07.06 2017 в 10:27

Тоя парапитек с мутра на борсук кога отиде при рашанските нацисти от атака? Бахи долното племе, чесно!

17439

5

мнение от IP

06.06 2017 в 23:10

Малей..добре че чак сега разбрах че е чак такова недоразумение Лазаров.

12094

4

дони

06.06 2017 в 21:56

Австралопитекът отново е значим и ще го гледаме по телевизора! Защото след случая Лясковец не го виждаме често, а това е "недопустимо"!....