Стойнев: На мястото на завода за боклук беряха макове

OFFNews 17 август 2017 в 15:35 12020 1

Последният ремонт на участъка от бул. "Цариградско шосе" от Орлов мост до алея „Яворов“ е бил преди 11 години.

Това подчерта зам.-председателят на СОС Николай Стойнев в централата на ГЕРБ, който определи твърденията на БСП по проблема като неверни. „Фабриката за фалшиви новини работи на пълни обороти“, посочи Стойнев.

Кметът тогава Бойко Борисов констатира неизпълнение на дейностите и наложи санкция в размер на 300 000 лв., които не бяха платени. Толкова струва и ремонтът на бул. „Цариградско шосе“, но по него се ремонтират различни участъци и спекулациите са много, каза още Николай Стойнев. 

За завода за отпадъци в София той обясни, че през 2009 г. на мястото са се брали макове, а сега функционира един от най-модерните заводи за преработка на отпадъци в Европа. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10538

1

Black Hex

17.08 2017 в 17:26

Еманацията на гейберастката наглост бележи нови върхове!
Завода за боклук трябваше да достигне ефективност от 10%. Само толкова трябваше да се депонират след преработката му. Този процент и днес не е достигнат! На всичкото отгоре СО отдели по 2 програми за обучение и заплати първо 6млн а после още 2млн лв суха пара. Целта беше да се обучат едни 50 човека застанали край сепариращата лента да правят разлика между кутийка за безалкохолна напитка и парче винкел или стъклена от пластмасова бутилка.
А това нещо си го вършат циганите с каруците ежедневно!
Каква наглост... каква гейберастка гнус!
Тръгнал да ми говори за макове...
Въже за вас! Скоро.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки