Стоичков към вицепремиера на Испания: Къде и за какво да ме съдиш, ма госпожо?

OFFNews 11 октомври 2017 в 10:20 17975 4

Бившият футболист Христо Стоичков е категоричен, че няма повече да се извинява на испанския вицепремиер Сорая Саенс де Сантамария.

Той поиска оставката й след намесата на полицията по време на референдума в Каталуня, а тя от своя страна обяви, че ще го съди заради намесването на името на непълнолетния й син.

Стоичков се извини само за това, но заплахата за съд остана. Вчера от МВнР обявиха, че ще предложат на правителството да снеме Стоичков от длъжността почетен консул на България в Барселона. Камата се спря и на тази тема.

“Испанците си правят каквото си искат и тая тръгнала да ми говори, че щяла да ме съди. Къде и за какво да ме съдиш, ма госпожо? Че хората видяха кръв? Как да й се извиня? Че има кръв и насилие ли? Няма шанс да се извиня.

А, че нашата управа им е хрумнало да излязат и да кажат, че България застава зад Испания и показва червен картон на Христо Стоичков, мен това въобще не ме притеснява.

Винаги съм играл за България и на едната ми ръка е било българското знаме, а дали на другата ще сложа това на Каталуня, зависи само от мен. Изобщо не съм притеснен и отивам да играя голф”, заяви Христо Стоичков пред Нова телевизия.

Видео тук

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8461

4

Kara Kolio

17.10 2017 в 12:33

Приятелят на ВИС-2 и бай Тошо раздава морални присъди...

12094

3

дони

17.10 2017 в 11:53

Нещастник! Само голфа ти липсва...
 
X

Да помогнем на украинските деца!