Слави: Вчера #КОЙ си нае американски адвокати, днес си нае съдии и прокурори

OFFNews 20 септември 2017 в 21:02 17709 6

Снимка Сергей Антонов

Слави Трифонов, който само преди дни обяви нов политически проект, коментира остро в профила си във Фейсбук днешния избор на членове на ВСС:

Днес депутатите избраха 11-те представители на парламента в новия Висш съдебен съвет. Избраха ги с подсказване с пръсти, с вдигане на ръце, химикалки, очила и в пълно съглашателство между управляващи и опозиция. Избраха ги без обсъждане на качествата на кандидатите, без неудобни въпроси към тези със скандални дела, със спорна репутация и с неясен произход на притежаваното от тях имущество.

Омиротвореният господин с „чисто съдебно минало“ Волен Сидеров пробута и двете си номинации за членове на Висшия съдебен съвет. Честито, бате Волене!

И #КОЙ, след като тези дни си нае американски адвокати да го защитават по „Магнитски“, днес си нае и съдии и прокурори във ВСС. И на него – честито!

Въобще, на всички печеливши – честито! А на останалите, които се надяват на независим кадрови орган на Темида: Не губете кураж, следващият тираж е след 5 години!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

5

мнение от IP

21.09 2017 в 08:48

Е то заради музикалните вкусове на десните сме на това дередже. В парламента само хард чалгари. Слави Трифонов е софт чалгар.

12247

4

al-ien4

21.09 2017 в 01:25

Тя пък сега редколегията щото е много различна...
99% от "луканките" на ГЕРБ са цигани и слушашти тази музика бозайници. Само вижте репортажите от убийствата и кражбите им на партийните членове - на чалга банкет, в кръчма, на панаир... Чалгари.
БСП - половината им депутати в момента, лично съм ги виждал как поръчват "музика на ушенце" на седнали в скута им певици из Пампорово (а, по-старите разпускаха в Самоков).
За музиката и електората на ДПС няма и дума да кажа освен една - кючек.
"Патриотите" - разбират повече от руска музика, отколкото от българска (независимо от жанра), а някои "патриоти" четат стихотворения на Ботев, преведени на руски и немски...
И всичко това само на базата на музиката. За манталитета не говорим.
----
Това да правиш сегрегация на основа, която е от същият материал като твоята, е голяма глупост. Да споменавам ли опита за отменяне на рок концерта преди няколко дни?
Че той Трифонов още дума не е обелил по същество - педал стана. Като казах педал, Владо Кузов беше в парламента! Трифонов не може - бил чалгар...
В тази държава наистина всичко е откачило. Само електората си остава тъп.

7447

3

MeduimShark

21.09 2017 в 00:51

След като искате правителството ви да ви бъде работническо селската редколегия на чалгаря, ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!

 
X

Да помогнем на украинските деца!