Дрязги в левицата: шефката на психиатрията в Курило срещу Ваня Григорова и Мая Манолова

OFFNews 18 април 2024 в 15:46 10611 2

Цветеслава Гълъбова

Снимка Архив

Цветеслава Гълъбова

Ваня Григорова, издигната за кмет на София от БСП и Левицата, отказа нашето предложение за включване в листите. При никакви условия не е съгласна. Мая Манолова, която беше част от Левицата, сама е избрала да ни напусне. Беше добре и да ни го заяви в очите. Все пак всички работихме за нейния кандидат, който стана съветник. 

Това коментира във фейсбук психиатърът д-р Цветослава Гълъбова, шеф на болницата в Курило и близка до президента Румен Радев, по повод информацията, че Григорова и Манолова ще се явят заедно на предсрочните избори на 9 юни. Гълъбова бе кандидат за депутат на изборите за 49 народно събрание от "Левицата". 

Съветникът в Столичния общински съветник, за когото говори Гълъбова, е Воислав Тодоров. 

Коалицията ни с БСП вече е минус двама съветници. Нейсе, ще се справим и без тях, пише Гълъбова.  

Но, така не се прави. Народът казва “”изтъка платното, ритна кросното”. Толкоз за “знаковите лица”. При нас има прекрасни не знакови хора - с опит, отлична професионална реализация и морал, завършва д-р Гълъбова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11364

2

Sin

22.04 2024 в 13:59

Шефката на Психиатрията в Курило или Шефката на Партията в Курило ?

2099

1

Mateevk

18.04 2024 в 15:58

Ами не е лесно самозвани анализатори, ухаещи на "Тройной", да тя обявят за новия лидер на лявото в България и ти да вземеш да им/си повярваш, без да прецениш как точно си стигнал до тези 5000 гласа разлика на кметския вот. Но искрено пожелавам на Мая и на Ваня да сбъднат дългогодишната ми мечта - до докарат БСП до под 4% и там заедно да продължат да се карат. Докато в България не се роди истинско ново ляво, за което да гласувам с чиста съвест.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки