Сестрата на вицепремиера напусна ТВ7

OFFNews 13 юни 2014 в 19:43 10231 5

Миляна Велева вече не изпълнява длъжността Директор на „Новини и актуални предавания“ на TV7 и NEWS7, съобщиха от пресцентъра на медията.

Сестрата на вицепремиера на България Зинаида Златанова Миляна Велева бе освободена от TV7 след изпратена молба до ръководството, в която посочва лични мотиви за решението си, както и невъзможността да изпълнява поверените й задължения.
 
Велева също изпрати писмо с решението си и до медиите.

"Уважаеми колеги, искам да ви информирам, че днес подадох молба за напускане като директор "Новини и актуални предавания" в Tv7 и News 7". Причините са свързани с несъгласието ми с ръководството на телевизията. Моля, да търсите занапред продуцентите на телевизията", написа Велева.

Миляна Велева започва работата си като журналист във в. "7 дни спорт". През 1999 г. е назначена в спортната редакция на БНТ, където остава пет години. От 2004 до 2008 г. работи за спортната телевизия "Ринг", а от 2008 г. става част от TV7.

По рано днес полиция и прокуратура влязоха в офисите на Цветан Василев. В същата сграда на бул. "Цар Борис Трети" са офисите на КТБ и ТВ7, на която той бе консултант.



Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков