Радан Кънев за поканата от РБ: Ще сме единствената алтернатива на ГЕРБ

OFFNews 29 януари 2017 в 12:33 12957 11

Лидерът на Демократи за силна България (ДСБ) Радан Кънев и Мартин Димитров от Гражданския блок представиха в Бургас Надпартийната платформа Нова Република. Двамата бяха гости на проведените общинско и областно събрания на ДСБ.

Радан Кънев обяви Нова Република за единствена алтернатива на ГЕРБ вдясно и гаранция срещу коалиция на голямата лъжа между ГЕРБ и БСП.

"Ние сме и единствените, които със сигурност няма да допуснат БСП и ДПС във властта. Ние сме и тези, които предпочетоха принципите пред постовете".

Радан Кънев коментира лаконично проведеното мероприятие на Реформаторския блок и поканата към него да се върне в Блока:

„Не коментирам килера на ГЕРБ, нито министрите на Станишев и Борисов, които тръпнат да си върнат загубените министерски кресла. Нова Република ще е единствената дясна, принципна, алтернатива на ГЕРБ, БСП и ДПС в парламента", коментира Кънев.

Мартин Димитров обяви, че Нова Република ще работи за икономически растеж от 6-7% годишно през следващия мандат, което ще доведе до нарастване на доходите с над 50%:

„За десет години членство в ЕС, само България не забогатя. ГЕРБ и БСП ограбиха напредъка. Кажете ми ляво управление, което е вдигнало доходите. Няма по-дясна политика от доходите. Хората трябва да избират между Кунева и Лукарски, които са в килера на ГЕРБ, и нас – аз, Трайчо, Радан и всички разумни хора", допълни Димитров.

Общинската организация на ДСБ в Бургас избра единодушно за свой председател известния адвокат Иво Баев, син на именития художник Георги Баев, който бе син депутат във Великото народно събрание. Предприемачът от Несебър Ивайло Ляхович пък бе избран начело на Областната организация на ДСБ в Бургас. Вчера областният лидер на ДСБ - Бургас Георги Митев подаде оставка заради несъгласие с новия проект на Кънев - "Нова република".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12291

11

Георгиев

29.01 2017 в 17:23

Поне пет трола са писали първите коментари в изненадващ синхрон. Офнюз, вземете ги поразчистете малко тия руснаци.

12038

10

косата

29.01 2017 в 15:37

Има да чакаш :)

9057

4

dba

29.01 2017 в 13:45

Като е малозначителен защо си правиш труда да пишеш коментар. И как веднага се появяват 10 лайка на хора, които явно се съгласяват моментално, че е малозначителен, но са си направили труда да отворят статия за него и дори да четат коментарите

9057

2

dba

29.01 2017 в 13:16

Уж много миниатюрна тази десница, а другарите умират от страх да не би и един депутат да успеят да вкарат. Какво ли не измислиха - РБ2 с Янко Станев да им купува цигански гласове, ДаБг - дето се били притеснили,че ДСБ се била изложила щото се коалирали с ГЕРБ, а самият им лидер беше МИНИСТЪР на ГЕРБ и призна публично, че е бил инструктиран да не закача главния прокурор след което не си е скъсал ризата, а остана и направи на Радан компромиса... Обречени сме с толкова тъпа интелигенция.