Паргов: Фандъкова е като смокинов лист, който прикрива модела ГЕРБ в София

OFFNews 10 октомври 2017 в 11:52 5544 2

София не е нищо друго, освен синтезиран израз на порочното управление на модела „ГЕРБ”, заяви лидерът на БСП – София Калоян Паргов.

Той критикува слабостите на управляващите в столицата по време традиционната среща на ръководството на социалистите с над 600 председателите на основни партийни организации в София.

Кметът на столицата е като смокинов лист, който прикрива този порочен модел зад миловидното си поведение. От този модел обаче съвсем видимо столичани страдат. И „смокиновият лист” вече не е достатъчен да скрие истината", допълни лидерът на столичните социалисти.

Паргов заяви, че работата на всички общински съветници и експертите от БСП е изцяло насочена към изграждането на ясна и качествена алтернатива на това погрешно управление на София, което е в момента.

„Апатията в БСП приключи. Предстои ни много работа, всички заедно да предложим на гражданите на столицата алтернативата, от която се нуждаят. БСП разполага с кадри и съвсем скоро ще ги представим пред обществото”, категоричен е Калоян Паргов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8596

2

NikiDanev

10.10 2017 в 14:16

ОФФ избива рибата напоследък - Паргов, Корнелка, Атанасов, Радев, Корнелка, Кънев, после пак Корнелка, сега дори и Първанов, Симов, бре тия интересни събеседници. Първи демократи на републиката, чакам само Орешарски скоро да се появи да дава акъл от вашите страници.

12001

1

Севтопол

10.10 2017 в 13:37

Какви кадри ще представите, другарю Паргов? Синовете и дъщерите на партийната номенклатура вече остаряха, сега са наред внуците и правнуците, изучени в скъпи западноевропейски и американски университети с парите от народа, ограбените банки и пенсионни фондове в началото на прехода. Няма лошо, стига да са кадърни и честни, и да приличат колкото е възможно по-малко на вас. И нали знаете – хората трябва да ги предпочетат пред основния опонент и да гласуват за тях. Ха дано, както се вика, ама надали.