Нинова за Радев: Той има мъжки комплекс към жената, която го направи президент

Той създаде ПП, за да свали Борисов, после се обедини с ГЕРБ и ДПС, за да падне правителството, твърди лидерът на БСП

OFFNews 04 август 2022 в 09:01 8519 3

Нинова и Радев

Снимка БГНЕС/архив

Според Корнелия Нинова Радев прави опит да я унижи

Прочетох интересен коментар на политолог. Той казваше така – „Президентът Радев има комплекс към хората, които са го създали“. Вероятно има нещо такова - мъжки комплекс към жената, която го направи президент. Но това е в сферата на психологията.

Това коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова по бТВ. Според нея с назначаването на наследника й в служебния кабинет Никола Стоянов, когото тя уволни като председател на борда на ВМЗ, Радев прави демонстрация и опит "лично към мен за наказание или унижение – няма да стане". Емоции в тази работа нямам, но отношението към БСП е показателно. От първия ден да обявяваш приоритет газова криза и да уволняваш хора на БСП, подчерта Нинова.

„Президентът беше последователен. Това започна още по време на протестите, когато дойде в парламента и каза – „Вие сте статукво, гласувайте за партиите отвън“. След това продължи с атаки към правителство, към „Продължаваме промяната“, която той създаде. Ние война с него не сме водили. Вероятно желание за власт, разбиване на партиите и реда в държавата“, допълни Нинова.

„Той създава нови партии е ги употребява. Създаде ПП, употреби ги да свалят Борисов и ги захвърли. Сега се обедини с Борисов и с ДПС, за да падне правителството. Това е разрушително. Държавата има нужда от спокойствие, ред и правила“, кетогорична беше Нинова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

04.08 2022 в 11:41

Курнела е изключително тъпа жена...не разбирам защо я търпим....тая трябва да иде на село и да пасе пуйките,а не да се домогва до някаква власт и да говори глупости,че тя и шепата дегенерати около нея са спасили едва ли не нацията от бедност,нищета и глад....трябва да я отвеем тази така че,повече никога да не се появява....
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки