Нинова: Когато БСП управлява, съпругът ми напуска държавна работа

OFFNews 04 октомври 2017 в 08:30 8626 7

Снимка БГНЕС - архив

БСП ще подкрепи оставката на депутата от ГЕРБ Делян Добрев, Елена Йончева е изразила лично мнение, че освобождаването му от парламента е вид индулгенция, заяви лидерът на партията Корнелия Нинова. 

Нинова подчерта, че не се борят срещу Добрев, а срещу модела на ГЕРБ. Ако е било така и по време на управление на БСП, няма да бъде повече, декларира лидерът на БСП. 

Грамотни, образовани млади хора не могат да започнат работа, защото нямат вуйчо владика. В бордове на държавна хранилка са хора, които имат шофьори, секретарки, ходят веднъж в месеца на работа, а други не могат да нахранят децата си, каза Нинова и даде пример с майка на 7 деца от Вълчи дол. 

Такава администрация ходи на избори под строй, за да се възпроизведе на хранилката и така влизаме в омагьосан кръг, обясни Нинова.  

Съпругът ми работи в Лукойл, каза в отговор на зададен от ГЕРБ въпрос вчера. Когато ГЕРБ управлява, назначава роднини на държавна работа. Когато БСП управлява, съпругът ми напуска държавна работа, подчерта тя. Нинова обясни, че не е участвала в гласувания в парламента, които биха я поставили - не от законна, а от морална гледна точка, в конфликт на интереси, заради работата на съпруга й. 

В частна фирма е забранено да се обявяват заплати, предупредиха ме, че ако го направя, това може да има последствия, но не мога да не отговоря на хората - ще отговоря заобиколно: съпругът ми получава по-малко от депутат, обясни Нинова. Тя уточни, че съпругът й не е в борд, а работи като ръководител група Контрол и метрология. 

Никога Лукойл не е спонсорирала моя или на БСП кампания, категорична бе Нинова. 

Аршинът трябва да е еднакъв за всички, ще направим проверка и в Каварна. Общинските съветници от БСП в Хасково са разкривали схемата и преди Елена Йончева на местно ниво, но това не е получило широк отзвук, каза Нинова. 

БСП ще проведе днес среща с всички свои кметове и съветници. Започваме национална кампания срещу модела ГЕРБ, ще призова всички да обявяват подобни случаи на шуробаджанащина в цялата страна, заяви Нинова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

7

поп Дръвчо

04.10 2017 в 12:22

Когато БСП управлява, то обикновено е заедно с ДПС, а шуробаджанашките и калинковите назначения ни най-малко не отстъпват на ГЕРБ.

12001

6

Севтопол

04.10 2017 в 10:56

Да разровим сегашните кметове, но всички, и щом няма наши и ваши, да върнем два - три мандата назад, а? Поне. БСП в Хасково мълчали, а знаели. Ами правилото е просто: ние мълчим за вас, както вие мълчахте за нас преди и, надяваме се, после – също. Имаше една приказка, дай да не се дебнем, щото ще вземем да се хванем...

12329

5

Шопа

04.10 2017 в 10:35

Ало Троловете,
Цялата рода и прители на един смешко са назначени (без конкурс, т.е. незаконно) да дерибействат в една община, а вие се хвърляте на вестоносеца ?!! вместо да ги изметете тия нагляри от Хасково.

8596

4

NikiDanev

04.10 2017 в 10:01

И КОГА ТВА? КОМУНЯГИТЕ СА НАЛАПАЛИ ВСИЧКИ КЛЮЧОВИ МЕСТА В ДЪРЖАВАТА, 70% ОТ БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС СА С РУСКИ, МАФИОТСКИ ПАРИ. И ДЕБЕЛАТА ИЗВЕДНЪЖ ИЗЛЕЗЕ НА БЯЛ КОН, ХАХАХА. ОНЯ ДЕН ИЗЛЕЗЕ ИНФО, ЧЕ ЛУКОЙЛ И ПЛОВДИВСКИ ПАНАИР ТИ ХО И ТАЙНО СА СПОНСОРИРАЛИ БСП И РАДЕВ, АМА КЪДЕ СМЕЛОСТ У БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА ГО РАЗРОВЯТ. НЕЩО ПОВЕЧЕ ТИЯ, НАЙ- ДЕСНИТЕ, НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНИТЕ, НАЙ-ПРАВОВЕРНИТЕ ПОДАКВАТ НА БСП. И ТОЯ ДЕТО СЕ Е РЕГИСТРИРАЛ НА 10 АКАУНДА ЗА ДА ПИШЕ МИНУСА ДА ГО ДУ.А

7828

3

Ogi1

04.10 2017 в 09:29

Госпожа ЛЪЖА какато и излезе име на др. Нинова да каже кога мъжът и е бил безработен и как са издържали сина в САЩ .На "смелите" и " неподкупни журналисти препоръчвам да проверят в Лукойл имали български служител който да не е обвързан с БСП или директно с величия от БКП И ДС .

17439

1

мнение от IP

04.10 2017 в 09:08

Ако е било при БСП, няма повече - гарантирано от създателите на този модел. ГЕРБ бледо копира. За БСП е стандарт.
 
X

Да помогнем на украинските деца!