Йончева показа снимка, на която мигранти прескачат оградата на границата

OFFNews 19 октомври 2017 в 19:34 12753 5

Снимката, показана в ефира на bTV

Депутатът от "БСП за България" Елена Йончева показа снимка в ефира на bTV, на която мигранти прескачат оградата по границата ни с Турция с помощта на стълба.  

"Те са се снимали с цел да рекламират българската ограда колко лесно се минава. Това е снимка, която циркулира в Турция", коментира Йончева.

Тя твърди, че снимката е направена от самите бежанци.

„Самата ограда е направена неефективно и тя не извършва своята функция. След като оградата е от национално значение, тя трябва да бъде по-стабилна”, заяви Йончева.

Тя каза още, че има много силен мигрантски натиск, за който не се говори: "Ние научаваме за това, само когато бус с мигранти катастрофира някъде."

Депутатът от "БСП за България" твърди още, че в ДАНС и МВР знаят за съществуването на престъпни групи за трафик на бежанци.

"Може би още ги проучват, може би ще ги ударят всеки момент, може би са ги оставили с някаква цел, но това го знае целия регион", коментира още Елена Йончева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

5

Стефан

20.10 2017 в 11:16

А бостанската ограда, по принцип не може да опази границата.
Точно тази, очевидно не е и инженерно заграждение нито във военен, нито в какъв да е тактически смисъл. Те изглеждат съвсем иначе. Освен това, никое инженерно заграждение не работи само по себе си, а само под прикритието на собствената пехота и артилерия.

8167

3

mimitooooo

19.10 2017 в 22:39

Сега ще съдят Йончева за огласяване на държавна тайна и класифицирана информация :)

23293

2

Стефан

19.10 2017 в 22:17

Че говориш, без да четеш.

11841

1

трафоПОСТ

19.10 2017 в 22:04

Искам само да ви обърна внимание на снимката, която показва Йончева. На нея емигрантите прескачат оградата със стълба в посока обратна на тази, на която стои фотографът на тази снимка. Ако това е Йончева, то тя е снимала или от турса страна, как влизат в България, или, ако е била на българска територия, то емигрантите си отиват от България. Кое е вярното според вас?