Христо Иванов: Гешев се хвали с поредната лишена от фантазия пропаганда, за да оцелее

Тези хвалби са след дъжд качулка, заяви ген. Атанас Атанасов

Ружа Райчева 02 март 2022 в 12:16 2553 2

Снимка Архив

Тези дребни неща, с които Иван Гешев се хвали, са просто поредната лишена от фантазия пропаганда, който този човек да използва, за да оцелее на поста си. Няма да оцелее.

Това заяви съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов пред OFFNews по повод днешната хвалба на главния прокурор, че спецпрокуратурата е образувала производство срещу руски шпионин с имунитет.

"Хвалбите на Гешев за разкриването на руски шпионин щяха да имат някаква минимална убедителност, ако например беше разкрил причините за взривовете в предприятието Българския военно-промишлен комплекс, аферата „Гебрев“... Това не бяха инцидентни удари, очевидно подадени от чужди служби срещу сравнително дребни риби, а ставаше дума за много по-мащабно разкриване на руската агентура тук", каза той. 

Христо Иванов заяви, че обемът, който трябва да се разследва от прокуратурата за руското влияние тук, е толкова голям, че тези дребни неща, с които Гешев се хвали, са опит да се легитимира за присъствието си на поста и търси начини на спасение.

Другият съпредседател на ДБ ген. Атанас Атанасов определи новината за разкриването на руски шпионин като "след дъжд качулка": "Г-н Гешев се опитва по някакъв начин да лустроса имиджа на спецпрокуратурата, това не са нови случаи, отпреди години са", каза той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

3

случайно прочетох

02.03 2022 в 14:35

Дните на Гешев, като главен прокурор, са преброени.

-8580

2

Ако имаше някой арест на агенти днес щеше да е яко.

 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews