Фейсбук вълна в защита на Антон Тодоров: Не, не си отивай!

OFFNews 09 октомври 2017 в 15:53 16441 13

Съмишленици на депутата Антон Тодоров се вдигнаха в спонтанна защита, веднага след като авторът на книгата "Шайка - книга 1: Бойко, Росен, Цецо и другите" обяви, че подава оставка.

Броени минути след като стана ясно, че той напуска Народното събрание, на фейсбук профила на Тодоров се появиха стотици коментари в негова защита.

Ето по-любопитните от тях в оригинален правопис и пунктуация:


Даниел Гългълов Неее.......Господин Тодоров правите грешка......моля ви недейте!!!

Тенева Венета Не бива!!!

Борислав Ботев Няма такъв филм аз съм Ви избирал аз не съм съгласен, твърдо съм против.

Дина Павлова Ne sam saglasna s Vas, vsichki merzavci tova celjaha, ne im dostavjajte udovolstvie

Maria Schwarz Е! Стига с тези оставки. Правите удоволствие единствено на БКП лъжците и клеветниците. Бива ли да им угаждате?!?!?! Танцувате им по свираката.

Kiril Iliev Не съм съгласен!!!Пак ли ще оставим БСП да победят.

Христиана Тодорова Да не сте посмял не

Иван Белишки Не се предавайте пред тях. Лявата мафия цели точно това!

Irena Shopova Не ..г- н Антон Тодоров, не го правете , не им доставяйте удовоствието да ликуват .

Иван Белишки Тези журналисти са слуги на Кремъл. Истинската журналистика за съжаление умира.
Не позволявайте да Ви победят.

Stefan Kraev Антоне, без теб много ще се отдръпнат от ГЕРБ.

Yonka Baireva Г-н Тодоров, надявам се че тази стъпка назад е само защото се засилвате за нова атака, а не е отстъпление

Emiliya Atanasova Айде сега разни дришлювци (без извинение) да почват да диктуват правилата на говорене. Моля Ви-не подавайте оставаката си.

Vela Pancheva И от къде накъде??????Принудиха ли Ви.....

Stefan Kraev Айде стига, бе.
Един честен и него го прокудиха.

Зорница Цветкова .Ако сте сам горе , ще се разболеете. Правилно е , според мен решението Ви.Уроци от миналите години! Гордея се,че съм една , от многобройните Ви приятели !

Lusi Iordanova С оставката си, Вие се предавате и цялата комунистическа клика ще ликува. Спрете и не им доставяйте това удоволствие ! Помислете за тези, които са ви избрали и очакват да ги защитавате.

Mladen Badanski НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! До Вас сме ,г-н Тодоров! Подкрепяме ВИ! Не им доставяйте това удоволствие! Борбата с комуноидите е тежка ,но ние ще я спечелим именно с Човеци като Вас!

Daniela Lefterova Vasileva Никакви оставки! С нищо не сте обидил Виктор. Гледах цялото интервю! Ако се чувства обиден, да ходи в съда!

Севдие Сабри Моля Ви, господин Тодоров, не го правете!!! Вие сте трубадур на правдата!

Nikolay Nenov Никакви извинения и никаква оставка..Това е предателство към истината ..Даже не и към симпатизантите на ГЕРБ

Desimir Tsanov А Сашо Диков като ви обижда в парламента с тежки епитети не се ли почуствахте заплашен!!

Valentina Geneva Новината е тъжна, но защо ми се струва, че като не сте обвързан с ,,протокола,,, който трябва да спазвате в говоренето като народен представител , ще имате по-голяма свобода на действие в това, което вършите?

Lidia Mihaylova Не си подавайте оставката !Вие сте мотора на ГЕРБ ! Без ВАС само правите услуга на червените боклуци !Моля ВИ ! Вие сте надеждата на милиони хора да разкриете истината и само истината ! Не ни оставяйте !!

Емил Христов Айде стига глупости бе Антоне! И ти ли!? Какво ви става бе хора!?! Та нима не разбирате че тези червенобетонни гадове точно това целят и затова ви отстрелват един след друг! И ти и ГЕРБ, зомбираха ли ви, какво става!?
Вместо да им кажете да си еб..т пу…


Мая Йорданова Жалко, знам колко е трудно, да се поемат такива удари, но мисля, че сте избързали ! Когато ровиш в гнездо на оси, те нападат и хапят ! Ако побегнете, те Ви гонят на рояци ! Решението е дебела кожа и Райт, против вредни, инсекти !

Vlado Filipov Нито крачка назад!!!Не подавайте оставка!Вие имате огромна подкрепа!!!

Петя Димова Нее не приемам оставката ви!!!!!!

Hristina Tihcheva Г-н Тодоров има толкова голяма подкрепа, че може да си направи партия и ще спечели. ГЕРБ имат думата, ако не го подкрепят адекватно, ще загубят привърженици.

Desimir Tsanov Оставката е ФАКТ с ГЕРБ той имаше доста повече осигурено гледаемо време.Урязват му аудиторията.Не му е лесно може и Фейса да си закрие.Жалко ,че много исторически факти ще замлъкнат.Успех.

Sofia Kirova БСП е 100 и кусур годишна партия защото застава твърдо,дори безпардонно зад хората си,а ние честните Марийки се разделяме също така безпардонно с хората си.Голяма грешка.Материал не остава.

Svetla Paltsheva ПОДКРЕПА И ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА!

Николай Колев Totaler Krieg срещу червените изчадия! Няма да забравим, няма да простим!

Ресторант С.Биволаре Така лесно ли се предаваш.А ние които ти вярваме защо разочароваш.Стани Антоне

Mladen Badanski НИЕ ,ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ-1,3 МЛН. НЕ ПРИЕМАМЕ ОСТАВКАТА ВИ! БОРБАТА Е В РЕШАВАЩ МОМЕНТ- СЕГА ИЛИ НИКОГА! ВЪЗ-МЕЗ-ДИЕ!

Петя Чолакова Абсолютно съм ПРОТИВ. И това, че ГЕРБ си позволиха да изказват разграничения, беше доста неприемливо. За мен лично те се отрекоха от своите си. Подобно поведение на самата партия е незадоволително и неприемливо. Затова и БСП изглеждат далеч по-задружни и обединени. Защото НИКОГА не се отричат от своите си. Много съм разочарована от случващото се. Сякаш БСП диктува правилата...

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6005

13

Славчо Владимиров

24.02 2018 в 11:56

Г- н Тодорович!
Много Ви моля,не се правете на умен и праволинеен,да но като самонагаждащ се лагер.
Чуй ме ',умнико', защо ровиш тези лайна в които и ти си затънал в тях. По-безочен идиот не съм срещал,а съм 66 години. Чуй ме,след някоя и друга година,тези сега коитонработите против България,ще ги критикуваш ли бе кукувицо,та сега Вие,сте 3- пъти по-продажни.
Тогаванса били такива времената и хората са работили за България. Ти малоумнико,ако се разровиш в историята ще осъдиш и обявишнза престъпници почтинвдички ни царе и канове,та затова те моля,стигансе прави на честен,а си клун,който няма и не може да работи друго,а сенвживява в историк,а си ',мошморок',бездарен. За тези архиви тъпанарнико си има историци,а не ефноподочни предатели и ровещи клошари. Извини ме,но по-оневиняващи слова не намерих.

8000

11

Eugenia Dimitrova

10.10 2017 в 14:54

От 34 поста, 20 от жени - много му е "нежна" аудиторията на мумията.

20699

10

Новак

09.10 2017 в 22:18

Ами калпав си е мат'ряла и това е!
Но най ме развесели тази, за която този хайкаджия е мотор на ГЕРБ. Боко бая е закъсал щом опря този да го тегли.
Но да бъдем позитивни - дано този да повлече крак и за останалата паплач.

10571

5

Hissarion

09.10 2017 в 17:29

Че той каза, че имал милиони избиратели. Тепърва ще видим каква вълна от недоволство ще се надигне, когато пристигнат в България.

14469

4

случайно прочетох

09.10 2017 в 16:53

Явно си заслужаваме управниците.
Прост народ, слаба държава!
 
X

Подкастът на OFFNews