ДПС тръгва на битка с модела КОЙ

OFFNews 07 ноември 2014 в 22:07 15232 16

Струва ми се, че дължим още доста отговори за модела "Кой" и на въпроса "Кой". Започнахме с Божидар Лукарски. Все още нямаме отговор на въпроса кой го номинира, заяви Станислав Анастасов от ДПС в ефира на БНТ.

Бившият министър на околната среда и водите в кабинета на Пламен Орешарски отправи директни нападки към представителя на Реформаторския блок Меглена Кунева:

"Моделът "Кой" не беше ли това да търсиш постове за човек, а не човек за конкретен пост? И не се ли връща в момента този модел? Не се ли реализира той отново?"

Движението за права и свободи днес направи един уникален акт. Защити Вежди Рашидов от протеста срещу лицето Вежди Рашидов. А не политиките на политика Вежди Рашидов. Това не беше акт на куртоазия, а акт на политика. ДПС би направило подобен акт и по отношение на лицето Радан Кънев, който днес стана обект на много грозни атаки за свой роднина по отношение на сексуалната му ориентация, каза Станислав Анастасов.

Мястото на опозиция е особено. ДПС ще бъде не само критична опозиция. Движението ще се развива като национална либерална партия и ще е като куче, следящо за нарушаване на всякакви видове права в държавата, каза още Анастасов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки