Добрев просълзен в Хасково: Не съм влязъл в политиката от задната седалка на един мотор

Цветанов: Деляне, аз съм ти приятел, ще победим

OFFNews 03 октомври 2017 в 09:57 9282 6

Снимка ПП ГЕРБ

Делян Добрев

Областната структура на ГЕРБ в Хасково се събра в понеделник вечер в подкрепа на подалия оставка заради шуробаджанашката афера Делян Добрев.

Събранието бе свикано лично от втория човек в партията Цветан Цветанов, който отговаря за местните клубове на ГЕРБ. Това стана, след като преди това, в продължение на два дни, местните организации като по команда изпращаха декларации в подкрепа на депутата Добрев.

"Деляне, бъди силен. Ще успеем с тази силна подкрепа", каза Цветанов пред пълната зала.

„Ние сме силен отбор, защото работим за гражданите, защото политиките, които правим, достигат до всеки от човек. Затова нямаме от какво да се срамуваме. Единственото, за което аз се срамувам, е че подкрепихме Добри Беливанов за кмет на Хасково. Този човек няма място в ГЕРБ ”, заяви още заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, цитиран от партийния пресцентър.

Цветанов отсече, че кметът, който засега не е подал оставка, бил подвластен на чужди интереси и "ние трябва да им се противопоставим". Зам.-председателят защити Добрев, който бил човек със знания и идеи в интерес на хората. 

”Деляне, аз съм ти приятел и ще победим!”, обеща Цветанов.

Добрев също взе думата и през сълзи каза, че съпартийците и поддръжниците му са го трогнали с подкрепата си. "Но разберете ме, изключително тежко е за мен, който не съм влязъл в политиката „от задната седалка на един мотор”, а съм извървял честно своя път с работата си, да чувам всяка вечер в новините какъв измамник съм. Всичко това ме омерзи и струва прекалено скъпо на моето семейство”, каза той.

Днес Добрев ще депозира оставката си като депутат. ОТ ГЕРБ припомнят, че решението за неговото освобождаване е ръцете на народните представители и в изпълнителната комисия на ГЕРБ. Очаква се депутатите да не подкрепят оставката му в знак на солидарност.

Няколко души от "дрийм тийма" на Добрев в Хасково вече хвърлиха оставки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12415

5

senester

03.10 2017 в 11:44

Добро момче е Делян.Не хвърля камъни срещу вожда си Винету.Не говори лоши неща за сбирщината си,защото самия той ги върши.Кадърен момък.И заедно с лъжеца Цвъки няма как да не победят...истината.

15414

4

Hihi1981

03.10 2017 в 11:24

Цветанов: Деляне, аз съм ти приятел, ще победим!Кого по- точно ще победите??? Милиционер,роднина,милиционер,роднина!!!Смеех