Чуколов към Асен Генов: Надявай се да ме няма в парламента, мършо

Ивайло Анев 28 май 2014 в 16:14 41489 39

"Надявай се да ме няма в следващия парламент, мършо." Това написа народният представител от "Атака" Десислав Чуколов под публикация на блогъра Асен Генов във Фейсбук. 

В публикацията Генов е изразил своето мнение за следващия парламент и по-скоро задоволството си от евентуалната липса на "Атака" и нейните депутати.

Народният представител явно се е засегнал и е намерил интересен начин да отговори на нападките. Чуколов изтри коментара си малко след като го написа, но преди това блогърът успял да направи скрийншот.


"Цитирам другаря Сидеров, който казва сериозно за себе си: "...Абсолютен помияр съм и завършен онанист." Край на цитата. Партията, крепяща се на златния пръст на такъв човек, определящ се за чегеварист, няма как да събере различни от Деси Чуколов лица.

Това не е първата му просташка проява, нито ще е последната, но обратното броене на АТАКА вече тече. После партията отлита еднопосочно за Москва. Те имат опит!.. Това, заедно с комичните проблеми в БСП, е най-хубавото от изборите в неделя", коментира блогърът пред OFFNews.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки