Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Борисов защити Фандъкова и Гришо, нападна Спаси София и Волгин

OFFNews 26 ноември 2017 в 14:27 12696 6

Да напомня на всички, които искат предсрочни избори, че те струват 50 милиона. Ако искат, да променим Конституцията и на всеки 6 месеца избори и по 50 милиона. 

Това обяви лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов на конгреса на ГЕРБ. 

Стана ми мъчно за Фандъкова преди малко - излезли 100 души, половината от тях от БСП, да спасяват София. От какво ще я спасяват? Като станах аз кмет, 50 детски градини бяха приватизирали в София. А сега има 90 нови, обясни той. 

Нямаше план София, бе, Данче! Събираха се и с туш я разпределяха - пъпки, други. От това я спасихме ние София. Метро, музеи, култура...За това им е много криво и излязоха. Въобще да не им се притесняваш за София, каза още лидерът на ГЕРБ. 

Да спасим София от спасителите - това трябва да е нашият девиз. Най гадната дума, която знам, е завист. Един Григор Димитров, дето светът му се радва, и за него пуснаха... журналист ли, не знам какъв е. 

Оградата паднала от наводнения - ама преди изобщо нямаше ограда, каза още премиерът. 

Сутринта слушах Иван Костов, когото много уважавам, защото той е държавник. Защо го плаши разговорът за приватизацията? Когато едно предприятие е фалирало - да, и за един лев можеш да го продадеш, не това е грешката, обясни Борисов. 

Това е - мобилизирате се, няма да престанат тия неща, призова делегатите Борисов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7551

5

reKontra

26.11 2017 в 18:21

Типичният елементарен...да не кажа просташки речник на БайХу. Много му се ще да се накичи с Г.Димитров. Но той е умен човек и няма да застане пред камерите с нещо толкова ниско и низко. Пък и Г.Димитров няма нужда от суджука и от негоата "закрила".

12038

4

dominici

26.11 2017 в 17:36

Поредния мутренски коментар на Бойко. Има от какво да се спасява София. Защото него и останалите хрантутници ги спускат всеки ден с колите на НСО и пътищата се разчистват заради тях. А ние? Ние се возиме в 413, който идва веднъж на час, паркираме по тротоарите, защото няма нито един изграден общинск паркинг, от цялата тази работа пък тротоарите са станали като след бомбардировка. Там пък където правят ремонт го бавят с месеци и след това за месец вече се пропуква. Г-н Борисов, това ли наричате добра столица?

10564

3

ultra-73

26.11 2017 в 15:29

ГЕРБ означава АЕЦ БЕЛЕНЕ, а това означава второ КТБ за България!

25665

1

Victimized

26.11 2017 в 14:51

Какъв оратор, как само сплотява редиците на партията.
 
X

Подкастът на OFFNews