Борисов за ДСБ: Не ме интересуват бракоразводни дела

Симона Костадинова 22 март 2016 в 19:38 4890 9

Занимавахме се със сериозни работи, а не с такива бракоразводни дела. Изобщо не ме интересуват, заяви тази вечер председателят на ГЕРБ Бойко Борисов след среща с депутатите на партията.

Миналата седмица депутатите от ГЕРБ настояха кадрите на ДСБ да напуснат властта, а вчера лидерът на тъмносините Радан Кънев сравни поведението на управляващата партия с бракоразводно дело от адвокатската му практика.

Борисов заяви, че ГЕРБ имат подписано споразумение с РБ и "нищо не налага повече да се коментира по тази тема". Добави и че не е нужно да се преподписва анекс към споразумението.

Парламентарната група на ГЕРБ е много единна, стабилна и ангажирана с всичко, което прави правителството и с всичко, което имат да приемат като закони - за правосъдието, за електронното управление. На фона на това, което се случва в Европа цял ден и огромните отговорности, които има партията и управлението, няма нищо, което да заслужава коментар, каза премиерът.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че Борисов е разпоредил проверки по сигналите на партията си, след което щял да вземе необходимите управленски решения.

След това, което днес се случи в Европа, самите български граждани няма да ни простят, ако ние се занимаваме с подобни теми. Определено ви казвам, че са маловажни, защото днес има много човешки животи, които вече просто ги няма на този свят. Самият факт, че се предприемат мерки и има огромно безпокойство на всички институции в цяла Европа, повярвайте, че тези теми, които трябваше да дискутираме и които бяха изложени от колегите преди няколко дни, са абсолютно маловажни на фона на това, което се случва, добави председателят на ПГ на ГЕРБ.

Той е категоричен, че парламентарната група на ГЕРБ стои твърдо зад Бойко Борисов.

Трябва да бъдем много умерени в изказванията си, бдителни и призивът е да заострим вниманието си към места с голяма концентрация на хора и в търговските обекти, където има предпоставка за възникване на тежки ситуации, каза още Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков