Борисов се извинил на семейството на Мирослава

ОFFNews 13 януари 2012 в 12:06 3733 1

Бойко Борисов. Снимка: Сергей Антонов
Бойко Борисов. Снимка: Сергей Антонов

Премиерът Бойко Борисов се е извинил на семейството на Мирослава от Перник. Вчера той призова майката и сестрата на убитото момиче да се извинят за нападките срещу МВР, а освен това се изказа неуместно шеговито за кучето, което откри трупа на тийнейджърката.

"Аз вчера съм изказал и съболезнования, и извинения на майката и на сестрата, много преди да се опитате да направите тази инсинуация. Когато съм коментирал работата на следовото куче, това е като кучкар – всеки знае, че това е най-добрата награда за него, както за Марин - орден „Стара планина”. Така че, на които хора е трябвало, съм изказал и съболезнования, и извинения", заяви Борисов в Народното събрание, цитиран от "Фокус". Отговорът на премиера е заради неговото изказване, тиражирано по медиите.

„Просто не съм порицавал колегите от МВР, които са допуснали недопустима грешка, недопустима грешка - да се предоверят и да бъдат небдителни, когато се прави оглед. Просто - грубо нарушение на всички, на всички, на всички правила, още повече, когато подобен заподозрян, макар и свидетел към момента, такива детайли казва, че е много близко до ума да считаш, че той е един от, най-малкото, участници”, допълни Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков