Борисов: Ако от Патриотичния фронт излязат от властта, не са патриоти!

OFFNews 15 май 2016 в 17:59 4751 6

Снимка БГНЕС

Ако от Патриотичния фронт излязат от управлението заради гласуването на президентското вето върху част от текстовете в Изборния кодекс, значи не си обичат държавата и не са патриоти. 

Това заяви премиерът Бойко Борисов в Любимец, където откри обновените жп отсечки Димитровград - Симеоновград, Любимец - гръцката граница, както и ремонтираната железопътна гара в Любимец. 

Според министър-председателя няма основание за предсрочни избори, дори и ако ветото на държавния глава бъде прието.

„Кое да предизвика избори? Какво искаме да стане по-добре, освен да си вкараме държавата в хаос?“, попита Борисов риторично, цитиран от бТВ. Борисов посочи, че изразява благодарността си за съвместната работа с вицепремиера и и социален министър Ивайло Калфин, който подаде оставка, след като АБВ реши да излезе от управлението.

 „Идват президентски избори и като ги слушам как се мъчат да се кандидатират - политически ходове. Разбирам ги, има го това в политическата игра. Пожелавам им успех. Просто не се интересувам от другите партии. Интересувам се от моята”, подчерта Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

4

Red or Dead

15.05 2016 в 18:58

ЛОРД БОЙКО БАНКЕНСКИ ЗАДМИНА ЦЕЦО ВИКОНТ БИСТРИШКИ
Не можем да устоим на изкушението да предложим на лорд Боко Банкенски истински английски хумор, тъй като няма как да го открие на страниците на „Винету“.
Лейди Астор към Чърчил: „Ако бях ваша жена, Уинстън, бих сипала отрова в кафето ви.“. Чърчил: Ако бях ваш мъж, щя да го изпия“. Толкова. Какво ли щяха да направят англичаните, ако лорд Боко Банкенски им беше премиер?!
Шизо Борисов бърше мацано д..е. Пошегувал се бил… Против санкциите на Русия бил, ама гласувал за тях… Евроатлантик бил, акордеон свири, майка плаче.
Тиква, братя, Боко. Тиквата. „Предава на живо“.

29585

1

Izalina

15.05 2016 в 18:10

дам. виждаме и вашия патриотизъм.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки