Бареков видял вълнà от симпатизанти да залива ББЦ

OFFNews 24 август 2014 в 16:58 9355 25

"Вълна към ГЕРБ няма, към АБВ няма, има само към ББЦ, така че коалицията ще разчита на добър резултат на изборите." Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков по време на среща с областните и общинските ръководства на ББЦ в Северозападна България.

Целта на коалиция ББЦ за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 5 октомври била да удвои резултата от евровота и да постигне 500 хил. гласа, заяви Явор Хайтов от ЗНС.

Партията е стабилна, а опитите да бъде отслабена са неуспешни, заяви Бареков.

"Имаше леки сътресения, но всички видяха, че са козметични. Направи се опит те да се раздуят чрез медиите, но за всеки стана ясно, че са несъстоятелни", коментира той.

Той обеща позитивна предизборна кампания, в която от ББЦ щели да наблегнат на срещи с хората.

Началото ù ще бъде дадено на стадиона в Стара Загора.

"Причината да бъде избран градът на правите улици, липите и поетите, е че той е в центъра на България", пишат от пресцентъра на ББЦ в съобщение до медиите.

Според Бареков акцентът на следващото управление бил създаването на нови работни места.

"Ако на хората не се създадат работни места, няма кой да остане в България. Всичко останало би било излишно да се предлага", коментира Бареков.

Според зам.-председателя на ББЦ Светлин Танчев хората не се интересували дали някой предлага десни или леви мерки. Засягало ги единствено дали ще имат работи доходи. А за да имало повече работни места, трябвало "да се махнат оковите на бизнеса, за да може той да бъде оставен да се развива", т.е. да се премахнат част от съществуващите регулации.

Явор Хайтов коментира и отказа на ВМРО да се присъединят към ББЦ с думите, че не за първи път те слагали "прът в колелото".

"На изборите през 2009 ЛИДЕР и ЗНС трябваше да се явим заедно с ВМРО в коалиция "Напред", но в последния момент, когато трябваше да се регистрираме, войводите ни изоставиха", припомни Хайтов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Какво трябва да знаем за коклюша