Бареков: Мирослав Найденов ми предложи 500 000 лева

OFFNews 08 май 2013 в 20:54 51322 34

Николай Бареков
Николай Бареков

 

При мен в последния работен ден на правителството дойде предложение от Мирослав Найденов в качеството му на министър за сумата от 500 000 лв. от европрограмите за земеделските райони за реклама в ТV7.

Това съобщи пред агенция „Пик“ телевизионният водещ Николай Бареков.

Предложението дойде в деня, в който се гласува оставката на правителството в Народното събрание. Познайте какво направих – върнах му го обратно, без да го подпиша, твърди Бареков.

Бившият премиер Борисов реагираше на определени оценки, които съм правил, на неудобни въпроси, които съм задавал. Когато мои репортери му задават неудобни въпроси е реагирал много остро – чрез SMS-и, чрез приятели, съобщи водещият.

Борисов се възползваше от това, че е министър-председател, за да кадрува и да дава съвети за развитието на българските медии. От това по-скандално надали има. Като има след известно време прокурорски проверки, ще ме поканят и ще им разкажа, заяви Бареков.

Случайно ли си отидоха Мишо Бирата и жена му?! Ето, има прокуратура, да се задейства, да провери нещата. Защото в момента Бойко Борисов подменя темата. Вместо да даде обяснения защо търгува с влияние, защо уговаря прокурори и министри да правят престъпления, той говори някакви глупости как го подслушвали в тоалетната! Борисов отдавна не е главен секретар на МВР, не е министър-председател, той вече е г-н Никой, категоричен е шефът на TV7.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки