Администрацията в земеделското министерство не се справя, съобщи премиерът

OFFNews 15 септември 2023 в 22:51 7465 3

Николай Денков

Снимка БГНЕС

Николай Денков

За аграрния сектор - много често министърът казва: "Моята администрация не ми подава информацията, която ми трябва". Или пък формулира тези, които не съответстват на приоритетите на правителството, съобщи пред БНТ премиерът Николай Денков.

Според него хората, които работят заедно, трябва да имат общи цели, да решават общите задачи. "Ако някой не го прави, няма как да бъде част от този екип", каза Денков.

Протестиращите зърнопроизводители отказаха среща с мен утре с официално писмо, съобщи още премиерът.

Той отбеляза, че България не е имала проблем с вноса на три от четирите зърнени култури от Украйна, а само със слънчогледа и нерафинираното олио. Затова и държавата е готова да подкрепи именно онези производители, които биха пострадали от възобновяването на вноса. Николай Денков е на мнение, че има подмяна на истинския проблем с общи искания, които са много далеч от действителността.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

3

dolivo

16.09 2023 в 09:13

мда, мафията субсидарската подивя

време е да им клъцнат крилцата

8769

2

flatko

15.09 2023 в 23:20

Интересно какво ще стане, ако септемврийските отпускари тръгнат на път и се натъкнат на тапа от трактори и Майбаси, докато хлябът примерно поевтинява. Дали пък няма да се получи една голяма обществена подкрепа за евентуална намеса на жандармерията?

"Искам да стане ясно, че ЗЪРНАРИТЕ искат да водят тази война."

9347

1

Анализи

15.09 2023 в 23:06

Като отказват среща, забрани протестите с тракторите. Да протестират пеш. Като са толкова без пари откъде пари за гориво. Знаете ли колко харчат тези машини.
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков