Воден капан дебне пешеходците пред подлеза на СУ

OFFNews 20 януари 2023 в 13:49 1797 1

Локва

Снимка Фейсбук на Трайчо Трайков

Воден капан в София

Воден капан дебне столичани, които излизат от подлеза на Софийския университет в посока парламента. Огромни локви след падналия дъжд затрудняват пешеходците, показват снимки и видео на фейсбук страницата Безумията в София, съобщи БНР.  

На кадрите се вижда как част от хората се качват на парапетите на подлеза, за да останат сухи след водната преграда на пътя им. 

Районният кмет на "Средец" Трайчо Трайков призовава гражданите да подават сигнали за проблеми на имейла на район Средец, на Столичен инспекторат или в контактния център на Столична община (съответно [email protected], [email protected], call.sofia.bg).

Може да добавите и други институции по избор - случвало ми се е да съм адресат на жалби или предложения редом с президента, главния прокурор, омбудсмана, а веднъж дори и Урсула фон дер Лайен (сериозно). Може да дублирате и тук във ФБ, но това не е официален канал с регистрация и сигурно проследяване на предприетите действия.

Иначе за това езерце до подлеза на Ректората вече сме говорили със зам. кмета на СО инж Ангел Джоргов, пише още кметът на район "Средец". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1650

1

ob1

20.01 2023 в 14:54

Работа, работа, работа...
И гарантирано от ГРОБ.
Това след колко ремонта на ремонтите е в такъв вид, Фандък? Пълни некадърници на всички нива като се почне от неграмотните "майстори", мине се през калинките в общини и канцеларийки и се стигне до кмета и до лидера на шайк..партията де. Камшик и затвор за всички ви, боклуци негодни!
 
X

Да помогнем на украинските деца!