Успешни проекти: „Информационен ден по програма „Европа за гражданите“ 2014 - 2020“

OFFNews 22 март 2015 в 13:34 1807 0

Имате идеи, които искате да реализирате в успешни проекти? Участвайте в „Информационен ден по програма „Европа за гражданите“ 2014 - 2020“, за да получите точната информация.

Гост-лектор на събитието ще бъде Зина Любенова, председател на „Международен алианс за развитие“ (International Development Alliance - IDA), която има редица успешни проекти зад гърба си в неправителствения сектор.

По време на информационния ден тя ще ви покаже какво представлява програмата, какви са възможностите ѝ за финансиране, ще ви представи неин успешно реализиран проект и най-интересното - ще можете да създадете и опишете свое проектно предложение, както и да получите обратна връзка по него.

Събитието е предназначено за представители на неправителствени организации, но в него могат да се включат лица с интереси в областта на писането и управлението на проекти по програма „Европа за гражданите“ 2014 - 2020.
Информационният ден ще се проведе на 23 май от 09.30 часа в Зала 2 на Ректората на Софийски университет "Св. Климент Охридски".

Необходимо условие, за да присъствате, е да имате предварителна регистрация, като входът е свободен.

Кликнете тук за повече информация за събитието и регистрация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков