Упражненията са ключът към успеха - особено за матурата по БЕЛ след 12. клас

OFFNews 02 декември 2022 в 16:55 3115 0

издателство „Клет България“
С безплатната пробна матура по БЕЛ за 12. клас, предоставена от издателство „Клет България“, всеки зрелостник може да провери своето ниво на подготовка, а с онлайн курса „М@турата“ може да навакса пропуските си, за да се представи отлично на изпита.

Днес, с развитието на технологиите, учениците могат да изберат различни подходи, с които да направят своята успешна подготовка за така важния държавен зрелостен изпит, познат още като матура. Възможностите, които предлагат интернет и дигиталните услуги, обаче позволяват на дванадесетокласниците не само да изградят своите знания, но и също така да проверят нивото на подготовка.

Независимо къде се намират в страната, посредством своите любими смарт устройства зрелостниците могат да преминат през различни онлайн обучения и подготвителни курсове. Това е може би едно от най-големите предимства, когато се търси алтернативен метод за успешна подготовка за матурата след 12. клас. По този начин всички ученици, които имат достъп до интернет, могат да се докоснат до професионални знания, напътствия и градивна обратна връзка от специалисти в подготовката за държавния зрелостен изпит.

Именно такъв метод за подготовка предлагат и от издателство „Клет България“, които на 10. и 11. декември предоставят възможност за безплатна пробна матура по Български език и литература по актуалния модел на МОН. Чрез удобството на онлайн пробния изпит, с материала взет до момента, дванадесетокласниците могат да направят истинска репетиция и да добият своевременна представа за своите познания, свързани с предстоящия задължителен държавен изпит.

Всеки участник в пробната матура ще получи проверка на тестовата част, ключ с насоки за отговорите на отворените въпроси и ценни препоръки за есето и литературното интерпретативно съчинение.

Освен това всички ученици могат да се запишат и за онлайн курс „М@турата“, който стартира на 6. февруари 2023 г. и е изцяло съобразен с модела на МОН. Курсът предоставя удобството на уроци в реално време онлайн, много дигитални ресурси за упражнение, мисловни карти за бърз преговор и христоматия с всички текстове. В цената на курса са включени две пробни матури по формата на МОН с проверка както на тестовата част, така и на отворените въпроси и есето/ЛИС. Учениците ще могат да проследят напредъка и нивото си на знания с менторската подкрепа на водещи специалисти –Веселин Геренов, който е учител по БЕЛ в столичното 73. СУ „Владислав Граматик“ и неговия колега Владимир Игнатов, учител по БЕЛ в 9. ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“, гр. София. Ценни насоки за създаване на кариерен план ще даде кариерният консултант Николета Митева, която ще сподели различни препоръки и съвети за бъдещото професионално развитие на учениците.

Така с безплатната пробна матура по БЕЛ за 12. клас, предоставена от издателство „Клет България“, всеки зрелостник може да провери своето ниво на подготовка, а с онлайн курса „М@турата“ може да навакса пропуските си, за да се представи отлично на изпита. Повече информация за безплатната пробна матура и онлайн курса „М@турата“ може да откриете тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки