Тръгна подписка аудитория в СУ да носи името на Кристиан Таков

OFFNews 12 юли 2017 в 13:11 5988 5

В интернет тръгна подписка за наименуване на аудитория в СУ на името на доц. Кристиан Таков.

Известният юрист и правозащитник почина вчера на 51-годишна възраст.

Автор на подписката е журналистката Татяна Ваксберг. 

"С подписа си под тази петиция заявяваме нашето искане аудитория в Софийския университет “Св. Климент Охридски” да носи името на доц. Кристиан Таков – преподавател, който зарази не само студентите си, но и голяма част от обществото с доверие към правото, уважение към знанието и с увереност, че ерудицията, почтеността и професионализмът са съчетаеми и постижими", пише в петицията.

Още в първите минути над 100 души подкрепиха идеята. 

Ако и вие смятате, че аудитория в в Софийския университет “Св. Климент Охридски” трябва да носи името на доц. Кристиан Таков може да подпишете петицията тук. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

4

Red or Dead

12.07 2017 в 14:57

Естествено, ничия смърт не е повод за злорадство(има изключения, да речем рептила шорош) , НО защо ли веднага се сетих, абе тези нали искаха да унищожат всичко свързано с “омразния тоталитаризъм“.......нали включително и днес рИвете всуе и искате да събаряте паметници, ми то остана само да вдигнете паметник на роска надървената врабка, преживе, една композиция как повежда да речем целиЮт “демократичен свят“ в борба против Русия, един паметник вдъхновен от Йожен ДьоЛакроа и неговата картина “Свободата повежда Народа“ ,ми роска е направо копие на Свободата Йоженова, има и чудесни статисти за фон......радка, таратайчУ......бойкикев, асенка.....усещате ме накъде ме води полета на мисълта.....
Значи пак да питам, КАКАЯ РАЗНИЦА........“ония бяха лоши понеже ВИЕ бяхте извън ТЕХНИЯ кръг на разпределение на баницата, НО сега когато ви се услади неусетно почти ги стигнахте и задминахте,“онези“ имаха поне малко МОРАЛ и мислеха чат пат за Народа..при вас НАРОДА беше зачеркнат ТОТАЛНО!

13604

3

In Trum we trust

12.07 2017 в 14:31

Разбира се нали е учередител на прокопиевата Да България, затова трябва да се кръсти аудитория и улица на негово име, да се построи музей и да се сложи паметник във всеки областен град, където прокопиевата партия има поне 10 избирателя, всичко това трябва да се плати разбира се с парите на данъкоплатеца.

10571

1

Hissarion

12.07 2017 в 13:40

Още не са го погребали, вече се емнаха да го правят на хоругва.