Теглят се повече бързи кредити след високите сметки за ток

OFFNews 24 февруари 2017 в 11:46 4956 1

Студената зима бръкна в джоба на всички българи.

Дори тези, които не се отопляват на ток, получиха по-високи сметки от доставчиците на енергия. След студовете през януари от ЧЕЗ регистрираха до 70% по-висок разход сред потребителите в Западна България. Консумацията на ток за цялата страна е по-голяма от тази за същите месеци през миналата година и това личи по януарските ни сметки.

Хората, които не са били подготвени за ниските температури и високите фактури за ток, прибягват до услугите на фирми за бързи кредити като източник на финанси.

Компании като Микро Кредит предлагат добри условия за отпускане на спешни пари, а опцията им за онлайн кандидатстване за кредити улеснява целия процес.

Всеки човек може да заяви желанието си за кредит, като изпрати данните си през сайта на фирмата. След това в удобен ден и час си уговаря среща с кредитен консултант, с когото да уточните всички подробности по заема. Попълва молбата си и ако тя бъде одобрена, парите се превеждат незабавно на сметката му.

Може да ги използвате веднага за каквото реши – битови разходи, покупки, плащане на сметки за електроенергия и други. На хората с доказан доход, които кандидатстват за услугата Credi Go, се предлага период от 30 дни за връщане на кредита, през които не се начислява лихва. Разполагат също с 30 дни гратисен период за погасяване на първата вноска, което се оказва удобно удължаване на времето, докато настъпи датата за заплата.

Възможността да получат лесно и бързо пари навреме се оказва удобна за мнозина българи, чийто бюджет не може да покрие януарските и/или февруарските им сметки.

Фирмите за бързи кредитите се съревновават помежду си, а конкуренцията им води до подобряване на обслужването и предлагане на все по-благоприятни условия за случайния потребител. Тези от компаниите, които предлагат възможност за онлайн кандидатстване за кредити, получават повече запитвания.

До момента Микро Кредит регистрират над 200 хил. обслужени клиента с тенденция да се увеличават. Във фирмата са ангажирани 1000 кредитни консултанти, а офисите им са разположени в над 60 населени места в страната.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6469

1

Halo

24.02 2017 в 17:50

Каква реклама и продуктово позициониране само в една статия. Браво! Няма само анализ на лихвите, което е кофти.